Πανελλήνιο Τουρνουά Beach Volley: Στη 2η θέση του βάθρου τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας!! (φωτό-βίντεο-δηλώσεις Μαρίας Βασιλακάκη)

ioanna-kon-2
Της ανταποκρίτριάς μας στον Βόλο Ιωάννας Κωνσταντινίδου

Στον μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley οι εκπληκτικές Σοφία Δαμιανίδου και Παναγιώτα Καραγκιοζοπούλου κατέκτησαν επάξια τη 2η θέση, χάνοντας από ατυχία (τραυματισμό της Δαμιανίδου) και απέναντι σε δύο πολύ καλές αθλήτριες από την Κρήτη.

aaa2

Οι παίκτριες της Μαρίας Βασιλακάκη σε έναν επίσης συγκλονιστικό τελικό όπως και ο ημιτελικός το πρωί, έχασαν το 1ο σετ 21-15 και ατύχησαν ουσιαστικά στο 2ο, όπου η Σοφία Δαμιανίδου τραυματίστηκε στο ήδη μπανταρισμένο πόδι της, με συνέπεια τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια να ηττηθούν και στο 2ο σετ 21-8.

Τα κοινότυπα και απλά «συγχαρητήρια» δεν μπορούν με τίποτα να αντικατοπτρίσουν και να αποτυπώσουν το μέγεθος της επιτυχίας των κοριτσιών μας.

aaa56

Σίγουρα αποτελεί τη μεγαλύτερη συλλογική διάκριση ομαδικού αθλήματος σε πανελλήνιο επίπεδο για την αθλητική ιστορία της Αλεξάνδρειας, γεγονός το οποίο πρέπει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τοπικών φορέων της πόλης μας, οι οποίοι πρέπει να βοηθήσουν και να στηρίξουν υλικά και ηθικά τον σύλλογο, που επάξια διαφημίζει το όνομα της πόλης σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε εικόνες και στιγμιότυπα από τον μεγάλο τελικό με παράλληλες δηλώσεις της προπονήτριας του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, Μαρίας Βασιλακάκη:

 

aaa1 aaa2 aaa3 aaa4 aaa5 aaa56 aaa561

Προηγούμενο άρθροBeach Volley: Στον τελικό τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας!!
Επόμενο άρθροΆκρως επιτυχημένο το τουρνουά «Θ. Περηφανόπουλος» στο Κλειδί. (φωτό-βίντεο)