Οι κρίσεις στην Αστυνομία, το Α.Τ. Πλατέος και το Τ.Α. Νάουσας – Οι εξελίξεις

Pet
Γράφει ο Πέτρος Κεφαλάς

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του ερχόμενου Φεβρουαρίου θα γίνουν οι κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Έμβολος στο πρώτο δεκαήμερο ή δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου θα γίνουν οι κρίσεις ανωτάτων και ενδεχομένως ανωτέρων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ποια τώρα είναι η σχέση των κρίσεων με την τύχη του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος και του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας; Όπως είχε γράψει ο Έμβολος σε άρθρο του (Δείτε το άρθρο εδώ)  στις 21-12-2015 για την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος που θα παρέμενε ως έχει, τίποτα δεν έχει αλλάξει, παρά μόνο μια λεπτομέρεια απέμεινε και το θέμα κλείνει οριστικά.

Μετά το πέρας των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία, το νέο Συμβούλιο Στρατηγών θα δώσει το πράσινο φως και θα αποσταλούν τα σχετικά σήματα για το ΑΤ Πλατέος και το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας. Με πιο απλά λόγια η πρόταση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η εξής: «Το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών παραμένει ως έχει και δεν καταργείται. Το δε Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας συγχωνεύεται με το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας αλλά θα έχει προϊστάμενο Ασφάλειας». Από την πολιτική ηγεσία οι υπογραφές μπήκαν. Τώρα μένει να περάσει το θέμα από το νέο Συμβούλιο Στρατηγών και σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα.

Κατά συνέπεια οι εργαζόμενοι αστυνομικοί στα ανωτέρω Τμήματα δεν θα πρέπει να ανησυχούν γιατί σε γενικές γραμμές τίποτα δεν αλλάζει.

Περιμένουμε λοιπόν τις κρίσεις και αμέσως μετά το ζήτημα των δύο Αστυνομικών Τμημάτων της Ημαθίας τερματίζεται οριστικά όπως προανέφερα.

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στο Νησέλι
Επόμενο άρθροΠαλλαϊκό Συλλαλητήριο υπέρ των Αγροτών στο Νησέλι! (Δηλώσεις-εναέρια πλάνα)