ΟΕΣΑ: Τελική φάση (FINAL FOUR) του Σχολικού πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ημαθίας (ΟΕΣΑ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας αναγγέλλει την διεξαγωγή της τελικής φάσης (FINAL FOUR) του Σχολικού πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου 2015-2016  19-20 Απριλίου στη Βέροια.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας και στο Δημοτικό στάδιο Μακροχωρίου. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας την Τρίτη 19 Απριλίου στις 9 π.μ. ενώ η τελετή λήξης και η απονομή στις 20 Απριλίου στις 2:30 μ.μ. στο ίδιο στάδιο.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι αποστολές από 8 ομάδες Λυκείων, 4 αγοριών και 4 κοριτσιών. Οι ομάδες και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 15 Απριλίου καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η Β΄ φάση.

Programma-FINAL-FOURafisa-agones-podosf

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημίες του παγετού του Μαρτίου
Επόμενο άρθροΤρίτη διανομή στους ωφελούμενους του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής υποδομής (ΤΕΒΑ) του δήμου Αλεξάνδρειας