Νέα επιτυχία για το αγωνιστικό τμήμα Μίνι 1 του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Μίνι της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και πιο συγκεκριμένα το πρώτο τμήμα Μίνι του συλλόγου αντιμετώπισε την ομάδα του Αιγινιακού στο κλειστό γυμναστήριο του Δευτέρου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

DSC_0191

Μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα στον οποίο δημιουργήθηκαν πολλές όμορφες φάσεις με πρωταγωνιστές τους αθλητές και των δύο συλλόγων η ομάδα του ΆΘΛΟΥ επικράτησε με τελικό σκορ 78-54. Οι νεαροί παίχτες του ΆΘΛΟΥ ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και με ομαδικό και συνάμα αποτελεσματικό παιχνίδι στην επίθεση κατάφεραν από την αρχή να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ και να αυξάνουν τη διαφορά με την πάροδο του χρόνου. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι αθλητές που βρέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και μάλιστα σκόραραν και διακρίθηκαν και τα πιο νεαρά και αγωνιστικά άπειρα  ακόμα παιδιά.

Εντύπωση προκάλεσε και στους ιθύνοντες της ομάδας του Αιγινίου η πρόοδος των νεαρών αθλητών  του Άθλου σε πολύ σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα.

Έτσι ο ΆΘΛΟΣ 1 μετρά ήδη τέσσερις νίκες σε πέντε ματς και βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου

DSC_0185

Για την ιστορία το ρόστερ της ομάδας του ΆΘΛΟΥ-1 στο σημερινό ματς αποτελούνταν από τους εξής:

Ψυχογιός, Πρόιος, Πεκιαρίδης, Κυριαζόπουλος, Γιαντσιδιώτης, Παύλου, Σταυρόπουλος, Χαριτόπουλος, Θεοδωρίδης, Τσαρούχας, Βασιλείου, Ευθυμιόπουλος, Τακουτής, Μαυρόπουλος, Συμεωνίδης.

Την επόμενη αγωνιστική ( 10/04/2016) ο ΆΘΛΟΣ θα συναντηθεί με τον συμπολίτη ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στην κοινή έδρα του 2ου Γυμνασίου στις 12.00 μ.μ.

Εξάλλου αύριο Κυριακή 03/04/2016 στις 12.00 μ.μ. το δεύτερο τμήμα Μίνι του ΆΘΛΟΥ θα αντιμετωπίσει στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας την ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ.

Προηγούμενο άρθροΑνάκληση μη ασφαλών θηκών για κινητά τηλέφωνα smartphones μάρκας PULL & BEAR
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Δήμαρχου Αλεξάνδρειας στο 722 στους πρόσφυγες