Μπάσκετ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Υπό ίδρυση ο σύλλογος παλαιμάχων!!

VASIM33ok
Γράφει ο Βασίλειος Σιμόπουλος

      Στο γνωστό Sala Sports Bar της πόλης μας και εν μέσω ιδιαίτερα ζεστού και φιλικού κλίματος, το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιαν. 2015, συζητήθηκε και αποφασίστηκε ένα ακόμη δρώμενο της «οικογένειας» του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Αποτελούσε για καιρό ανεκπλήρωτο όνειρο για τον εκλεκτό «μπασκετάνθρωπο» του ΓΑΣ Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και πρωτεργάτης αυτής της υπέροχης δραστηριότητας.     

09                           

      Και αυτή δεν είναι άλλη από τη σύσταση συλλόγου παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Αλεξάνδρειας, γεγονός που καταδεικνύει το πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα  που χαρακτηρίζει όλα τα μέλη, καθώς και την όρεξη να προσφέρουν μέσα από αυτό τον τρόπο στο γενικό καλό του κοινωνικού συνόλου μέσα από αθλητικές δραστηριότητες και κοινωφελείς εκδηλώσεις.  

03                            

     Το παρόν έδωσαν όλες σχεδόν οι μπασκετικές προσωπικότητες παίχτες και προπονητές του πρόσφατου παρελθόντος, από τους οποίους θα σχηματιστεί η διοίκηση του νεοσύστατου συλλόγου με καθόλα νόμιμο τρόπο. Στην παρέα κλήθηκε και ο δικηγόρος Αργύρης Πανταζόπουλος, μέσω του οποίου θα κατατεθεί το καταστατικό του συλλόγου για να τεθεί σε λειτουργία αυτός το συντομότερο δυνατό. Η επίσημη επωνυμία του συλλόγου που θα κατατεθεί είναι: « ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και συμφωνήθηκε το προσωρινό σχήμα της διοίκησης έως τις επίσημες αρχαιρεσίες του συλλόγου, που έχει ως εξής:

06

  1. Πρόεδρος: Παπαδόπουλος Σωτήριος του Θωμά,
  2. Αντιπρόεδρος: Πανταζόπουλος Θωμάς του Σωκράτη,
  3. Γραμματέας: Μπαλιάκας Κωνσταντίνος του Βασιλείου,
  4. Ταμίας:      Γκιζάρης Ιωάννης του Στέργιου,
  5. Μέλος:      Οικονομόπουλος Γεώργιος του Θωμά.                                 

     Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που μέσα σε τόσο δύσκολους και χαλεπούς καιρούς όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω, αλλά συνεχίζουν να πιστεύουν σε ένα καλύτερο αύριο μέσα από την οδό του υγιούς αθλητισμού και χωρίς να αποσκοπούν σε ατομικά οικονομικά οφέλη.

            Παρακάτω παρατίθενται εικόνες από τη σημερινή συνάντηση:

08 07 05 04 02 01

 

Προηγούμενο άρθροΠοια είναι τα καλύτερα και υγιεινά αποξηραμένα φρούτα
Επόμενο άρθροΤα Άγια Θεοφάνεια