Λίντα Χόκια, H Aλεξανδρινή που έτρεξε 150 χλμ υπερμαραθώνιου στη Θεσσαλονίκη!! (συνέντευξη-φωτο)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Ο πιο διάσημος στην Ελλάδα φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19-21 Μαΐου στον περιβάλλοντα χώρο της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή σπουδαίων χορηγών.

DSC03916Πρόκειται για έναν υπερμαραθώνιο και ασταμάτητο -μέρα και νύχτα-αγώνα, χωρίς σημείο τερματισμού (finish). Κριτήριο νίκης αποτέλεσε ο περισσότερος συνολικά καταγεγραμμένος αριθμός χιλιομέτρων για τον κάθε συμμετέχοντα.

HP_5071Την παράσταση στον αγώνα έκλεψε σαρώνοντας τα βραβεία, η ερασιτέχνης δρομέας από την Αλεξάνδρεια  Λίντα Χόκια (με καταγωγή από την Αλβανία). Σε σύνολο ενός διημέρου που συμμετείχε, απέσπασε δύο κύπελλα. Της  2ης θέσης στην πρώτη ημέρα και της 1ης θέσης στη δεύτερη, με συνολικά καταγεγραμμένα 150 χιλιόμετρα!!

DSC03887Ο Έμβολος επισκέφθηκε την ..ακούραστη Λίντα στο σπίτι της στην Αλεξάνδρεια και σκιαγράφησε το προφίλ της γυναίκας, συζύγου και εργαζόμενης μητέρας δύο μεγάλων παιδιών, σε μια ανάπαυλά της από τον ασταμάτητο «μαραθώνιο» της καθημερινής της ζωής …

Δείτε τη συνέντευξη:

Φωτο αγώνων, από τη σελίδα : Τρέξε Xωρίς Τερματισμό – nofinishrun.org

HP_5402DSC03863DSC03840DSC03904

Προηγούμενο άρθροΑυτές είναι οι προϋποθέσεις, για να ανοίξει ένας ιδιώτης φαρμακείο, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Κατέφθασαν και άλλοι πρόσφυγες στο 722 – Μερικοί έστησαν έξω σκηνές