Κώστας Καλαϊτζίδης: Δυναμική η συμμετοχή των επιχειρήσεων της Ημαθίας στην έκθεση Freskon

Κώστας Καλαϊτζίδης: Δυναμική η συμμετοχή των επιχειρήσεων της Ημαθίας στην 2η διεθνή έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών Freskon της Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια της 2ης διεθνούς εκθέσεως φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Θεσσαλονίκης «Freskon 2016» που έγιναν την Πέμπτη 22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος επισκέφθηκε τα περίπτερα των ημαθιώτικων συνεταιριστικών και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Με οργανωτική πρωτοβουλία του κ. αντιπεριφερειάρχη συμμετείχαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δέκα επιχειρήσεις της Περιφερειακής μας Ενότητας με ελάχιστο κόστος (Aφοί Καλαϊτζίδη Ο.Ε, ΚΟΜΕΞ Α.Ε, Α.Σ ΜΙΕΖΑ ΦΡΟΥΤ, Α.Σ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΕΡΜΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΣ-ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ Ο.Ε, SULCE DEDION, ΠΕΤΙΚΑΣ Ο.Ε, Κ.Κ ΠΑΛΙΑΪΚΟΥ, ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ,PARMENION FRUIT NAOUSSA).

freskon-kalaitz-kost

Επίσης με δικά τους περίπτερα συμμετείχαν μεγάλες συνεταιριστικές οργανώσεις και ιδιωτικές επιχειρήσεις της Ημαθίας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τις συνεταιριστικές οργανώσεις και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις της Περιφερειακής μας Ενότητας, οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια την Ημαθία, για μια ακόμη χρονιά, στην διεθνή έκθεση Freskon της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικό της μεγάλης προσφοράς του τόπου μας στην εξαγωγική βάση της χώρας στον πρωτογενή τομέα, το γεγονός ότι από τους 239 εκθέτες από 22 χώρες, πάνω από 25 ήταν Ημαθιώτικες. Η προσπάθεια εμπορικής προβολής των επιχειρήσεων μας θα συνεχιστεί και σε αντίστοιχες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, όπως το επιτύχαμε στην Fruitlogistica του Βερολίνου» τόνισε σε δήλωση του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Προηγούμενο άρθροΘερμή υποδοχή των Αλεξανδρινών αθλητών των SPECIAL OLYMPICS στο Δημαρχείο. (βίντεο)
Επόμενο άρθρο3ο ΓΕΛ Βέροιας: Φιλοξενία μαθητών – καθηγητών από Τουρκία, Λετονία, Ιταλία και Πολωνία