ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ SUMMER BASKETBALL CAMP 2016: «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

Η Ακαδημία Μπάσκετ Άθλος διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το summer Basketball camp που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5-16 ετών. Η διοργάνωση που θα λάβει χώρα από 1-10 Ιουλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Αλεξ/ειας ,με τη συμμετοχή και του Σέρβου κόουτς Βλάντιμιρ Ίλιτς ,περνά φέτος και κοινωνικά μηνύματα εκτός από αθλητικά. Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Τα τελευταία χρόνια η χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση αλλά και στην καθημερινή ζωή έχει κάνει την τεχνολογία μέρος της ζωής των παιδιών. Αυτό, σε πολλές περιπτώσεις όμως, μπορεί  να επηρεάσει την ατομική και κοινωνική ζωή τους οδηγώντας τους σε επιβλαβείς καταστάσεις όπως αυτή του εθισμού.

Υπερασπιζόμενοι σθεναρά τη φιλοσοφία του «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» οι διοργανωτές του ATHLOS SUMMER BASKETBALL CAMP 2016 επιδιώκουμε να μεταδώσουμε στους νεαρούς αθλητές-τριες το μήνυμα της σωματικής και πνευματικής άθλησης ,αξίας ιδιαιτέρως σημαντικής για τη σύγχρονη εποχή παρέχοντας τους ένα δημιουργικό ερέθισμα που θα τους απομακρύνει από τους κινδύνους που εγκυμονεί η ευρεία χρήση του διαδικτύου.

Σ’ αυτό λοιπόν το σκεπτικό αποφασίσαμε να υπάρχει ως κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης το πιο πάνω μήνυμα και ταυτόχρονα να προετοιμάσουμε διάφορες δράσεις στη διάρκεια του camp με το συγκεκριμένο θέμα.»

Προηγούμενο άρθροΗ βιώσιμη γεωργία παράγει υγιεινή και ασφαλή τροφή, υποστηρίζει η Greenpeace
Επόμενο άρθροΑ.Ε Σχοινά: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17