Θρίαμβος του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια!!

    Μεγαλειώδης νίκη για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί εκτός έδρας του πρωτοπόρου και πανίσχυρου ΑΟΚ Βέροιας με 70-66 στην παράταση.
VASIM
Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος

     Οι παίκτες του Στέλιου Γκότση ξεκίνησαν δυνατά το ματς, με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι παίκτες της Βέροιας κρατούσαν ισχνό προβάδισμα με τη μεγαλύτερη διαφορά να αγγίζει τους 9 πόντους, αλλά έως εκεί. Η ομάδα του ΓΑΣ καταθέτοντας σώμα και ψυχή, κατάφερε να βρίσκεται συνεχώς μέσα στην διεκδίκηση της νίκης και με το προπονητικό τημ να παραδίδει από τον πάγκο ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος, δεν πτοήθηκε από τις αντιξοότητες της αντίπαλης έδρας και της δυναμικής του αντιπάλου, οδηγώντας το ματς στην παράταση (60-60). Εκεί μίλησε το ταλέντο και η ψυχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, οι οποίοι κατάφεραν σε ένα παιχνίδι «γκραν γκινιόλ» να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, δίκαια και πανηγυρικά.

DSC02173

     Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του ΓΑΣ – παίκτες και προπονητές, που με πενιχρά μέσα αλλά πολύ μεράκι και αγάπη, καταφέρνουν και διατηρούν την ομάδα στις κορυφαίες θέσεις. Καθήκον και υποχρέωση των συμπολιτών μας είναι να στηρίζουν συνεχώς την προσπάθεια αυτών των παιδιών και να γεμίζουν το γήπεδο όποτε παίζει η αντιπροσωπευτική ομάδα της πόλης μας

   Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20-16, 35-26 (ημίχρονο), 48-44, 60-60, 66-70(παράταση).

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θεόφιλος, Σαρακενίδης Βασίλειος. Αρκετά καλή η διαιτησία τους.

Σύνθεση ΓΑΣ «Αλεξάνδρεια»(Γκότσης): Παπαγερίδης, Μπαλιάκας, Σιτσάνης, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης, Αλεξόπουλος, Νικολόπουλος, Ρουσόπουλος, Μπαγιώκας, Αδαμίδης.   

ΔΕΙΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

DSC02135 DSC02178 DSC02175 DSC02152 DSC02126 DSC02124

 

 

Προηγούμενο άρθροΝτροπιαστική ήττα της εθνικής μας ομάδας…
Επόμενο άρθροΔείτε τις βασικές αιτίες αιτίες κούρασης και πως αντιμετωπίζονται