Θετική η εισηγητική απόφαση της Επιτροπής Παιδείας για την παραμονή του Γυμνασίου στο Πλατύ. Προτάσεις.

Συνήλθε η επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αλεξάνδρειας και έλαβε εισηγητική απόφαση υπέρ της παραμονής του Γυμνασίου Πλατέος.

Η απόφαση που ψηφίστηκε από την επιτροπή περιείχε δύο σκέλη: Πρώτον, το θέμα της παραμονής  του Γυμνασίου στο Πλατύ και δεύτερον, τη μεταφορά των μαθητών του Γυμνασίου Πλατέος από τα χωριά Λιανοβέργι και Παλαιοχώρι, στο Γυμνάσιο της Κορυφής, με σκοπό την ενίσχυση του τελευταίου.

DSC03838Η επιτροπή πήρε ομόφωνη απόφαση υπέρ του πρώτου θέματος με ψήφους 4 υπέρ, ενώ για το δεύτερο θέμα, το αποτέλεσμα ήταν 3 ψήφοι υπέρ και 1 κατά.

DSC03822Με προεδρεύοντα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ.Νικόλαο Σαρακατσάνο και παρουσία κόσμου από το Πλατύ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η όλη διαδικασία επισπεύστηκε υπό την πίεση χρόνου που επιβλήθηκε με νέο έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, το οποίο χρονοθετεί την εισήγηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, έως αύριο Τρίτη 24 Μαΐου.

psifismaDSC03826DSC03839DSC03838DSC03796

Προηγούμενο άρθροΑπό 1 ως 21 Ιουνίου οι εγγραφές στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (χωρίς προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης)
Επόμενο άρθροΠλάνα του Έμβολου από τις πλημμύρες σε αγρούς στο Νησί στο δελτίο ειδήσεων του STAR