Η παιδική-Νεανική χορωδία Μελισσάνθη ανανεώνεται!

Θέλουμε καλλίφωνα παιδιά από 9 ετών, από την περιοχή της Αλεξάνδρειας και της Ημαθίας γενικότερα, για να ενταχθούν στη χορωδία, που προετοιμάζεται από τώρα για την εκπροσώπηση της χώρας μας στους 10ους και 11ους Χορωδιακούς Ολυμπιακούς Αγώνες (World Choir Games), το 2018 και 2020.

a93

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια πολύ υψηλού επιπέδου χορωδία με διεθνείς προδιαγραφές και μεγάλες δυνατότητες για διεθνές ρεπερτόριο!

Επιπλέον, η χορωδία, υπό την καθοδήγηση της μαέστρου και παιδαγωγού κ. Ελένης Θεοδωρίδου, προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως εκδηλώσεις σε πόλεις της Ελλάδας, συμμετοχή στις γιορτές της πόλης, συμμετοχή σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκδρομές αλλά και ευχάριστες πρόβες, γεμάτες μουσική!

a92

Προσκαλούμε όλα τα παιδιά και τους εφήβους της πόλης μας να δοκιμάσουν στη χορωδία, ιδιαίτερα αυτά με ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι!

Οι πρόβες μας γίνονται κάθε Σάββατο 16:00-18:00, Παναγή Τσαλδάρη 43 (πρώην Ψιχούλα), Αλεξάνδρεια. Η εγγραφή και η συμμετοχή στη χορωδία είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.choirs.gr ή γράψτε μας στο info@choirs.gr

a1 a2 a3 a4 a5 a7 a9 a91

 

Προηγούμενο άρθροΓΑΣ Αλεξάνδρεια μπάσκετ:«Να τα εκατοστήσεις Θοδωρή!!»
Επόμενο άρθροΗ Φρόσω Καρασαρλίδου κοντά στους αγρότες που υπέστησαν ζημιές από χαλάζι