«Ζωγραφίζοντας τα όνειρά μας..» Εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής στο Πλατύ!! (φωτό-βίντεο)

Bill ok a1
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Μπορεί κάλλιστα να αναλογιστούμε ότι διανύουμε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς το τελευταίο διάστημα, απέναντι σε οικονομικά αλλά και αρκετά κοινωνικά προβλήματα που καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, γεγονότα που κατά κάποιο τρόπο έχουν μετριάσει τη διάθεσή μας για δημιουργική διάθεση και φιλότεχνη διασκέδαση.

Το «αντίδοτο» σε όλον αυτό τον αρνητισμό, φαίνεται ότι ανακαλύψαμε αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο μας, επισκεπτόμενοι την υπέροχη έκθεση ζωγραφικής της σχολής εικαστικών EL GRECO της κας Ναυσικάς Ρηγοπούλου (με έδρα την Αλεξάνδρεια), που λειτουργεί αυτές τις μέρες στο Πλατύ.

Τίτλος και σλόγκαν αυτής: «Ζωγραφίζοντας τα όνειρά μας», ενώ πραγματικά ..ονειρώδης ήταν η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κόσμου που δεν άφησε ούτε λεπτό άδεια την αίθουσα της εκθέσεως.

Οι ευγενικές «οικοδέσποινες» και ζωγράφοι – καλλιτέχνιδες κυρίες Βάσω Ανδρονίδου, Αναστασία Κωνσταντινίδου και Κατερίνα Καρακόλη, μας ξενάγησαν στο χώρο με ιδιαίτερη προθυμία και δεν αρνήθηκαν στην προτροπή να μιλήσουν στην κάμερά μας για αυτό το ξεχωριστό «event» του Πλατέος, το οποίο χαρίζει γενναιόδωρα ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χρώμα στην καθημερινότητά μας, έστω και για λίγες ημέρες.

Βίντεο:

ΦΩΤΟ:

DSC05120 DSC05121 DSC05123 DSC05124 DSC05125 DSC05127 DSC05135 DSC05139 DSC05140 DSC05142 DSC05152 DSC05156

Προηγούμενο άρθροΠλήθος πιστών στο Γενέθλιο της Θεοτόκου στο Πλατύ Κοσμοσυρροή στην πανήγυρη!! (φωτο-βίντεο)
Επόμενο άρθροΑΣ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: Δυναμικό ξεκίνημα, δείτε το φανταστικό «Athlos Basketball Academy Promo video 2015»