ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ: «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ»

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι η εβδομαδιαία εφημερίδα «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί πανελλαδικά κάθε Παρασκευή, παρουσίασε ειδικό αφιέρωμα για την Ημαθία με θέμα:

«Με άρωμα ροδάκινου, κερασιού και δαμάσκηνου»

Ειδική δημοσιογραφική αποστολή επισκέφτηκε την περιοχή σας και συνομίλησε με αγρότες και αγρότισσες και με τους εκπροσώπους φορέων τους, άκουσε με προσοχή τα προβλήματά τους, κατέγραψε τις απόψεις τους , και ολοκληρωμένα παρουσίασε το πλούσιο και τεκμηριωμένο ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ύπαιθρος Χώρα».

Το ειδικό αυτό αφιέρωμα θα το βρείτε επίσης αναρτημένο στον ιστότοπο της εφημερίδας μας www.ypaithros.gr  για τους χρήστες του διαδικτύου.

Γνωρίζοντας το ειδικό βάρος του θεσμικού σας ρόλου αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας για θέματα Αγροτικής Οικονομίας, η εφημερίδα «Ύπαιθρος Χώρα» είναι στη διάθεσή σας για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, δηλαδή την ανάπτυξη της Αγροτικής Οικονομίας για το καλό του τόπου μας.

Προηγούμενο άρθροΙδού πως μπορεί να γίνει μείωση κρατικών δαπανών ή αλλιώς … κι ο κλέφτης θα ξόδευε… Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
Επόμενο άρθρο«Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020