Ευχές με τον ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλο αντάλλαξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο Προεδρικό Μέγαρο

Ευχές με τον ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλο αντάλλαξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ  Θαν. Θεοχαρόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

pavlopoulos---theocharopoulos-proedriko-megaro-protoxronia-2016Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές για το νέο έτος από τους πολιτικούς αρχηγούς και από τους εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου.

 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος (φωτο) του ευχήθηκε το 2016 να είναι μία καλύτερη χρονιά και με δύναμη να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν και ακούστηκαν στις κάμερες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε στον Προέδρο της ΔΗΜΑΡ ότι δεν έχουν συναντηθεί ξανά μετά την κατ ιδίαν συνάντηση τους το καλοκαίρι, όπου είχαν μία πολύ γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα.

Ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε ότι βλέπει πολύ θετικά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ενέργειες που έχουν γίνει από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ από το καλοκαίρι έως και σήμερα, που έχει αναλάβει την ηγεσία του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι, και το 2016, θα είναι μία δύσκολη χρονιά και είναι πιθανόν να χρειαστεί ανάληψη πρωτοβουλιών και ενέργειες, με στόχο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και ότι, για τον λόγο αυτό, θα βρίσκονται σε επικοινωνία.

Προηγούμενο άρθροΗ Πρωτοχρονιά και το έθιμο της βασιλόπιτας
Επόμενο άρθροΑνέκδοτα -2: 1 με έξυπνο τρόπο – 2 κοσμοπλημμύρα