Επιτέλους κυβερνήστε κύριοι – Βάλτε ένα τέλος στο κουραστικό μπλα – μπλα

karousis-dim
Γράφει ο Δημήτρης Καρούσης

Ο λαός σας εξέλεξε με την ψήφο του για να κυβερνήσετε την χώρα και όχι για να σας βλέπει σαν κοκόρια να αλληλοτρώγεστε μεταξύ σας.

Αφού μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μερικοί είναι δέσμιοι άρρηκτα με το παρελθόν και μη μπορώντας να κατανοήσουν το παρόν, δημιουργούν εμπόδια στην διακυβέρνηση της χώρας, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να τους αποβάλει με συνοπτικές διαδικασίες για το καλό του τόπου και του λαού.

Είναι φανερό πλέον ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όταν και όσο άκουγε τις συμβουλές της οπισθοδρομικής και παρελθοντολογικής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα ολοταχώς βάδιζε προς τα βράχια για ολική συντριβή. Ευτυχώς στο τέλος ο πρωθυπουργός άκουσε τη φωνή της λογικής και της εκσυγχρονιστικής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, αφυπνίστηκε και έτσι η χώρα πήρε μια ανάσα ζωής μη δυνάμενοι να πούμε ακόμα ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

Η οπισθοδρομική πλατφόρμα που εντρυφεί σήμερα στους κομματικούς κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ , διακατέχεται από φρενήρη έπαρση, έχοντας πλήρη άγνοια του κινδύνου, ενώ παράλληλα φαντασιώνεται τον ρόλο του σωτήρα. Αυτή ακριβώς η οπισθοδρομική πλατφόρμα δεν αφήνει σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει την χώρα ναρκοθετώντας ασταμάτητα κάθε προσπάθεια του.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του μέχρι στιγμής τους ανέχεται και από ότι φαίνεται δεν επιθυμεί την απευθείας ρήξη, τουλάχιστον γι’ αυτό το χρονικό διάστημα, γεγονός όμως που αποθρασύνει την εσωτερική οπισθοδρόμηση η οποία δεν θέλει να κατανοήσει ότι ο κόσμος εξελίσσεται και αλλάζει.

Επιβάλλεται να αλλάξει τακτική ο πρωθυπουργός και να αποβάλλει τάχιστα  όλους αυτούς που σκοπίμως θέτουν εμπόδια στην ομαλή διακυβέρνηση της χώρας, με αποτέλεσμα το μόνο θύμα που προκύπτει εξαιτίας   της οπισθοδρόμησης, να είναι ο λαός και η χώρα.

Ακούστηκαν πολλά σενάρια που απεργάζονταν η εσωτερική οπισθοδρόμηση τα οποία   αν υλοποιούνταν σήμερα η Ελλάδα ίσως να μην υπήρχε όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Από την συμπεριφορά του πρωθυπουργού διαφαίνεται ότι κάποια στιγμή ίσως να ενέδωσε στις εξωπραγματικές προτάσεις της παρελθοντολογικής οπισθοδρόμησης. Σημασία όμως έχει το γεγονός, ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρόταξε πάνω από το κομματικό συμφέρον την σωτηρία της πατρίδος.

Η οπισθοδρόμηση όμως επιμένει πεισματικά να υλοποιηθούν οι σκουριασμένες απόψεις της, με αποτέλεσμα να ωθείται η χώρα σε εκλογές, ενέργεια που θα στοιχήσει ακριβά στον λαό και στην χώρα. Αν όμως οι εκλογές είναι ο μόνος τρόπος να περιθωριοποιηθούν και να περάσουν στη λήθη οι παραλίγο πατριδογκρεμορίχτες, τότε οι εκλογές είναι ένα αναγκαίο κακό. Ας γίνουν για να βρει ο τόπος την ηρεμία του και να διακυβερνηθεί επιτέλους η χώρα.

Ο Ελληνικός λαός έχει κουραστεί να ακούει καθημερινά για λιτότητα, φόρους, περικοπές και νέα μέτρα. Πολλοί για να μην ακούν τα ίδια και τα ίδια που ρίχνουν το ηθικό και στερούν ακόμα και την ελπίδα δεν βλέπουν πλέον τηλεόραση. Αυτοί που μας κυβερνάνε τρώγονται σαν τα κοκόρια χαμένοι μέσα στην κομματική τους καταχνιά με αποτέλεσμα ο λαός να βλέπει χάος και σκοτάδι.

Όλα αυτά μας ρίχνουν ψυχολογικά και τους περισσότερους τους κάνουν αδιάφορους μη έχοντας την επιθυμία να ακούσουν για πολιτικά. Η πλειονότητα του λαού πλέει πλέον σε πελάγη φτώχιας και φόβου για το μέλλον του. Εξάλλου οι πραγματικοί εχθροί του ανθρώπου είναι η αρρώστια, ο φόβος, η φτώχια και ο πόλεμος.

Προηγούμενο άρθρο«Καλπάζουν» προς την κορυφή τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια!!
Επόμενο άρθροBeach Volley: Στον τελικό τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας!!