Επίσκεψη Καλαϊτζίδη, Βεσυρόπουλου και Γκυρίνη στο Υποκ/μα του ΕΛΓΑ, για τη χθεσινή χαλαζόπτωση

Τα γραφεία του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στη Βέροια επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης.

Αφορμή  της επίσκεψης στάθηκε η χθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε τις καλλιέργειες των Ημαθιωτών γεωργών και στόχος αυτής, η εξεύρεση λύσεων πάνω στα μεγάλα προβλήματα που έχουν ήδη δημιουργηθεί στον τομέα αυτό.

IMG_0532Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Διευθύντριας του τοπικού Υποκαταστήματος κας Μαρίας Παππά, η οποία ανακοίνωσε ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις περί των ζημιών. Επίσης συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα της κινητοποίησης της πτήσης του αεροπλάνου αντιχαλαζικής προστασίας, ενώ κωλυσιεργία  παρατηρείται στο θέμα της εκτίμησης των ζημιών από πλευράς ΕΛΓΑ, λόγω της απεργίας των αρμοδίων υπαλλήλων του τομέα αυτού. Προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης άμεσης λύσης στο παραπάνω πρόβλημα εστιάζονται ιδιαίτερα οι προσπάθειες του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, όπως ο ίδιος μας πληροφόρησε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για  ό,τι αφορά τη δική του στάση απέναντι στο όλο ζήτημα.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη στην κυβέρνηση για τις ζημίες από το χαλάζι
Επόμενο άρθροΠανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλ. : Σταματούν από σήμερα οι διημερεύσεις των φαρμακείων