Διάψευση δημοσιεύματος τοπικής ιστοσελίδας περί αδέσποτων, από τον κ. Κ. Ναλμπάντη. (βίντεο)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Κάλεσμα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Κώστα Ναλμπάντη προς τα ΜΜΕ της Αλεξάνδρειας σήμερα το μεσημέρι, με σκοπό τη διάψευση δημοσιεύματος τοπικής ιστοσελίδας.        

Το εν λόγω δημοσίευμα εξέθετε την κατάσταση που επικρατεί στα αδέσποτα σκυλιά του χώρου περισυλλογής  και προσωρινής φιλοξενίας τους στα παλαιά σφαγεία, προβάλλοντας εικόνες νεκρών ζώων  οι οποίες σίγουρα  αμαυρώνουν το έργο των υπευθύνων φύλαξης.                                      DSC01531

Ο κ .Ναλμπάντης τοποθετήθηκε  συγκεκριμένα στο θέμα, τονίζοντας ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ήταν παλαιές (περσινές) και ότι δεν τίθεται θέμα σωστών συνθηκών φιλοξενίας με υπεύθυνο τον πλέον έμπειρο  του είδους, κ. Λάζαρο Ιωάννου. Σε ερώτηση για το εάν πρόκειται ο δήμος να κινηθεί  νομικά, ο κ. Ναλμπάντης απάντησε αρνητικά. Αφενός μεν «φωτογράφισε» την υπαίτια πηγή  της αναληθούς είδησης, αφετέρου δε φάνηκε ότι δεν ήθελε να δώσει περεταίρω διάσταση στο θέμα.             DSC01532

Σε υποθετική ερώτησή μας για το εάν ήταν μία εκ παραδρομής λάθος  δημοσίευση χτυπώντας «ο δαίμων του τυπογραφείου», έδειξε να συμμερίζεται με αυτή την άποψη κλείνοντας οριστικά τις δηλώσεις του, ενώ στο τέλος των ανακοινώσεων του μοίρασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αποδεικτικό έγγραφο (έτους 2015) του Τμήματος Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ημαθίας, που αποδεικνύει τις σωστές και προβλεπόμενες συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων στον συγκεκριμένο χώρο.

DSC01528
Ο κ. Κωνσταντίνος Ναλμπάντης Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας

Στο έγγραφο -έκθεση αυτοψίας- που παρουσιάστηκε, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη επίσπευση  της αδειοδότησης του χώρου, γεγονός που ανέφερε ο κ. Ναλμπάντης ότι κινούνται οι απαραίτητες διαδικασίες για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Προηγούμενο άρθροΑγροτικός Αστέρας Πλατέος – ΑΣ. Γιαννακοχωρίου 4-2 Τίποτα δεν τον σταματά…! (φωτό – βίντεο)
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 26χρονος σε περιοχή της Ημαθίας για κατοχή και διακίνηση κάνναβης