Δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου για την πρωτομαγιά

«Η Πρωτομαγιά συμβολίζει τους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων για την κατάκτηση των εργασιακών, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, που πολλές φορές στην Ιστορία βάφτηκαν στο αίμα.

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς μας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών με στόχο τη γρηγορότερη απαλλαγή από τα μνημόνια. Είναι ενθαρρυντικό ότι η ελληνική οικονομία, όπως κατέγραψε η Eurostat και ακολούθως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει καταφέρει να πιάσει τους στόχους του προϋπολογισμού και να καταγράψει πρωτογενές πλεόνασμα της τάξης του 0,7%, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη αντοχή.

Η περίεργη εμμονή του ΔΝΤ για επιπλέον σκληρά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων είναι ανεξήγητη. Εξίσου ακατανόητη είναι και η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας και της ηγεσίας της, που δυστυχώς υιοθετεί την άκαμπτη στάση του ΔΝΤ έναντι της χώρας μας, φτάνοντας στο σημείο να συντάσσεται απόλυτα και να επιχαίρει.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος θεωρούμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην ανάπτυξη είναι η διευθέτηση του χρέους. Και αξίζει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια γι’ αυτό το σκοπό. Αυτό είναι το χρέος όλων μας τώρα που η Πατρίδα μας δίνει την μάχη για να σταθεί και πάλι στα πόδια της».

 

Προηγούμενο άρθροΓερμανία: Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποκλείει να υπάρξει “μεγάλη κρίση” στην Ελλάδα φέτος
Επόμενο άρθροΠάμε σινεμά στο ΣΤΑΡ Βέροιας: Ποιοτικές ταινίες για όλους!