Γκολ και θέαμα! Άρης Παλαιοχωρίου – Εθνικός Ράχης 4 – 2 (Βίντεο – φωτογραφίες)

STNIKAS
Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Σε ένα «χορταστικό» ποδοσφαιρικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών παρά τη συνεχή βροχόπτωση μέχρι το τέλος, ο Άρης Παλαιοχωρίου νίκησε τον Εθνικό Ράχης 4 – 2, στο γήπεδο του πρώτου. Το ματς ξεκίνησε υποδειγματικά για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν νωρίς το σκορ, όμως η έμπειρη ομάδα του Παλαιοχωρίου κατάφερε άμεσα όχι απλώς να απαντήσει, αλλά να κλείσει το ημίχρονο με 2 γκολ μπροστά (3 – 1).

DSC03789
ΑΡΗΣ Παλαιοχωρίου

            Στην επανάληψη το παιχνίδι παρέμεινε ενδιαφέρον μιας και οι φιλοξενούμενοι «ξαναμπήκαν» στο παιχνίδι μειώνοντας προσωρινά σε 3 – 2, με τον γηπεδούχο Άρη όμως να έχει τον τελευταίο λόγο σημειώνοντας και τέταρτο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 2. Σκόρερς:  (Κίτσας Λ., Κίτσας Δ., Πέτρου, Βλάχος / Γκίτσιος, Γιουβαντσικλάρ)

DSC03786
ΕΘΝΙΚΟΣ Ράχης

Χωρίς παράπονα η διαιτησία του κ. Γαβρά και των βοηθών Παζαρτζικλή και Παυλίδη.

Άρης Παλαιοχωρίου: Πουρλιοτόπουλος, Μπεκτάς, Βασιλείου, Κίτσας Λ, Μερόκης(57΄ Παντόπουλος Α), Μυγδάνης(66΄ Σιτσάνης), Παντόπουλος Β, Πέτρου, Βλάχος, Κίτσας Δ, Νατσικόπουλος(Δρακούλης).

Εθνικός Ράχης:          Φωτόπουλος,  Ιακωβίδης, Τσακιράκης, Σιδηρόπουλος, Γκίτσιος, Γιουβάντσικλαρ, Καμίνας, Καλπακίδης(78΄Δεληγιώργης), Παρασκευαϊδης(68΄ Συμεωνίδης), Παγώνης, Βοργιατζίδης(40΄ Λαζαρίδης).

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Φωτογραφίες

DSC03790 IMG_0305 IMG_0307 IMG_0315 IMG_0321 IMG_0323

 

Προηγούμενο άρθρο«Την γκρέμισε από την κορυφή..» Δόξα Λιανοβεργίου – Ακαδημία Βέροιας 2 – 1 (φωτογραφίες)
Επόμενο άρθρο«Μοιρασιά στην Κορυφή» Αλιάκμων Νησελίου – Νηρέας Βέροιας 2- 2. (Βίντεο-φωτογραφίες)