Για πού πλέει η βάρκα του Σταύρου Θεοδωράκη στο ποτάμι;

Ο πρόεδρος του κόμματος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, δείχνει με τις κινήσεις και την στάση του ότι επιθυμεί να μετέχει στον κυβερνητικό σχηματισμό.

Τελευταία παρατηρείται μια κινητικότητα προσέγγισης  με τον ΣΥΡΙΖΑ του προέδρου του κόμματος   ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ κου Σταύρου Θεοδωράκη, που υποδηλώνει τον διακαή πόθο να μπει στον κυβερνητικό σχηματισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

KaroDhm
Γράφει ο Δημήτρης Καρούσης

Ο κος Σ. Θεοδωράκης έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας γραμμή πλεύσης, στην αρχή έκανε σκληρή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας τώρα τους τόνους της αντιπαράθεσης. Το αυτό έπραξε και με τους ΑΝΕΛ, γεγονότα που δείχνουν ότι κάποια στιγμή θα ζητήσει να συμμετάσχει ο ίδιος και το κόμμα του στο κυβερνητικό σχήμα.

Παραμένει άγνωστο όμως ποια στάση θα κρατήσει ο πρωθυπουργός κος Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο μετέχων στην κυβέρνηση πρόεδρος των ΑΝΕΛ κος Πάνος Καμμένος ο οποίος τα άκουσε «χοντρά» από τον κο Θεοδωράκη. Το ερώτημα είναι αν ο κος Π. Καμμένος είναι διατεθειμένος  να ξεχάσει ότι του έσυρε προεκλογικά και μετεκλογικά ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Είναι γνωστό για την σκληρή στάση που κρατάει ο κος Καμμένος στους επικριτές του, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις του στο ενδεχόμενο της εισόδου στην κυβέρνηση του κόμματός του και του ιδίου.

Από την άλλη πλευρά ο κος Καμμένος έκανε ξεκάθαρη, προεκλογικά ακόμα, την στάση του ότι θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Λειτούργησε δηλαδή με ακεραιότητα, ενώ από ότι φαίνεται τα πάει καλά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αν δεν επιθυμεί την είσοδο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο κυβερνητικό σχήμα, τότε ο πρωθυπουργός κος Αλέξης Τσίπρας θα έχει πρόβλημα.

Ο καιρός θα δείξει, αλλά περισσότερα θα δείξει η περεταίρω στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ του προέδρου του ποταμιού κου Σταύρου Θεοδωράκη. Ας περιμένουμε λοιπόν…

Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Ανθρωπιστική συναυλία αλληλεγγύης από το Γυμνάσιο & Λύκειο Πλατέος
Επόμενο άρθροΕλληνική Βιομηχανία Ζάχαρης: Εγκρίθηκε δάνειο ύψους 8,5 εκατ. ευρώ