ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ Έναρξη προετοιμασίας.

karagiozopoyl-sot4
Ρεπορτάζ:Σωτήρης Καραγκιοζόπουλος

Οι κιτρινομπλέ της Μελίκης για συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζονται στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

Πέρυσι έγραψαν την καλύτερη θέση στην ιστορία της ομάδας σε αυτή την κατηγορία αφού οι παίχτες του Ιορδάνη Ασλανίδη κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και μειώνοντας στο ελάχιστο τα στραβοπατήματα κατάφεραν στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 να τερματίσουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό τους δίνει την ώθηση και την δύναμη να προσπαθήσουν για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη φετινή χρονιά.

Όσο αφορά το ρόστερ του ΓΑΣ Μελίκης , δεν θα είναι παίχτης της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Φαίδων Παραπούρας ο οποίος για φέτος θα φορέσει την φανέλα της ομάδας του Α.Ο Αγρινίου .

Επίσης απών από το περσυνό πετυχημένο ρόστερ της ομάδας θα είναι και ο Γιάννης Λέφας ο οποίος για προσωπικούς λόγους αποχώρησε δηλώνοντας αδυναμία στο να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις παίχτες του ΓΑΣ για τη νέα σεζόν θα είναι οι : Λιόλιος, Μαυρίδης, Δημητριάδης, Γιαννόπουλος, Κωσταμπίτσης, Ρογγότης, Τζουνόπουλος, Κοτσάμπασης, Παπαδόπουλος,Παυλίδης, Σταυρουλάκης, Κουτσαμπασόπουλος, Ιωάννου, Γκόγκας.    Προπονητής : Ιορδάνης Ασλανίδης   

Επίσης παίχτης του ΓΑΣ Μελίκης θα είναι ο νεοαποκτηθείς Μανώλης Ταυρουλάκης που αποκτήθηκε από την ομάδα του Σκυδραικού   και ο οποίος αγωνίζεται μέσα στο παρκέ στις θέσεις 2, 3 και 4.Είναι ένας αρκετά καλός παίχτης που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες της Γ΄Εθνικής αλλά της Β΄Εθνικής με την ομάδα του Ο.Α.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, παίχτης με τον οποίο ο Ιορδάνης Ασλανίδης ελπίζει να μπορέσει να καλύψει το κενό από την αποχώρηση του Φαίδων Παραπούρα. Οι Μελικιώτες έχουν στα πλάνα τους ακόμη μια μεταγραφική κίνηση με την οποία θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Για το θέμα αυτό και τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν θα έχουμε περισσότερο ρεπορτάζ στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Εμείς να ευχηθούμε στον ΓΑΣ Μελίκης καλές επιτυχίες την νέα χρονιά, καλά αποτελέσματα και το Μάιο να είναι η ομάδα καλά, ψιλά στο βαθμολογικό πίνακα και μέσα στους στόχους που έχει θέσει και δηλώνουμε παρόν και δίπλα τους σε αυτή την προσπάθεια.

Δείτε στιγμιότυπα και δηλώσεις του προπονητή κου Ιορδάνη Ασλανίδη:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

DSC07871 DSC07874 DSC07877 DSC07881 DSC07887 DSC07888 DSC07896 DSC07899 DSC07900 DSC07902 DSC07905 DSC07917 DSC07927 DSC07929 DSC07934 DSC07947 DSC07948 DSC07950

 

Προηγούμενο άρθροΦιλικό: Αστέρας Αλεξάνδρειας-Νίκη Αγκαθιάς 1-4 «Το ταλέντο συναντά την ιστορία!!» (φωτο-βίντεο-δηλώσεις Χουρσουζίδη, Σαμαρά)
Επόμενο άρθροΦιλικό: Άρης Παλαιοχωρίου – Παλατίτσια 1-1 «Πειραμάτων συνέχεια..» (φωτο-βίντεο)