ΓΑΣ Αλεξάνδρεια-Γυναικείο Βόλεϊ – Εορταστική εκδήλωση – κοπή πίτας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με τη συνδρομή των γονέων των αθλητριών βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση ως απαρχή της νέας αγωνιστικής σεζόν για το τμήμα βόλεϊ

Bill new bear
Ρεπορτάζ: Βασίλειος Σιμόπουλος

του συλλόγου.

s5

 

Το «μενού» της εκδήλωσης χορταστικό και ποικίλο, με καλοψημένα κρεατικά και τσίπουρο, ήταν το ζέσταμα πριν μπεις στο γήπεδο, όπου ήταν ο κύριος χώρος της εκδήλωσης. Δώθηκαν φιλικά σετ επίδειξης βόλεϊ μεταξύ των αθλητριών μικρών και μεγαλυτέρων, με το κέφι και το χιούμορ να εκτοξεύονται λίγο αργότερα στην κοπή της βασιλόπιτας, όπου τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος κ. Στέλιος Παπαγερίδης, η προπονήτρια κ. Μαρία Βασιλακάκη, η ψυχή της ομάδας και έφορος κ. Λάμπρος Μπογδάνος, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο εκπαιδευτικός κ. Κούγκας, στο ρόλο του κεντρικού ομιλητή-παρουσιαστή.

s8

Παρακολουθείστε παρακάτω φωτο και βίντεο της βραδιάς, η οποία σίγουρα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού συνέβαλλαν άνθρωποι με πηγαία και ανιδιοτελή αγάπη προς τον αθλητισμό, με σκοπό τη σωστή γαλούχηση των νεαρών παιδιών.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

R1 s1 s2 s3 s4 s6 s7 s9 s91 s92

 

Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ Γ΄ Εθνική: Νίκη Βόλου – ΓΑΣ Μελίκη 64-62 – «Ήττα στο φινάλε..»
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Φωτιά σε καμινάδα – επενέβη η Πυροσβεστική