Βόλεϊ γυναικών: Αίας Κιλκίς – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 1 – 3 σετ. «Μεγάλη νίκη του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια!»

Εύκολη νίκη με 3-1 σετ πέτυχε η ομάδα των γυναικών μας στο Κιλκίς.

Bogdanos3
Επιμέλεια: Λάμπρος Μπογδάνος

Τα κορίτσια μας αιφνιδίασαν τις αντιπάλους και τελείωσαν το πρώτο σετ με 25-14 και το δεύτερο με 25-8!! Η χαλάρωση και η ευκολία του παιχνιδιού είχε σαν αποτέλεσμα το 3ο σετ να κερδίσει το Κιλκίς με 25-22. Ο προπονητής μην έχοντας στην διάθεσή του παρά μόνο 7 παίχτριες επέβαλε την τάξη επαναφέροντας τες στον αγώνα και τελειώνοντας το τέταρτο σετ με 25-22. Τα παραπάνω παιχνίδια γυναικών γίνονται με σκοπό η πρώτη από τις τέσσερις συνολικά ομάδες (Αλεξάνδρεια, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Κιλκίς) να μετέχει του χρόνου στη Β’ Εθνική Μακεδονίας!!

Οι διαιτητές: Τσιαργαλής Δ, Δημητριάδου Β.

Ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.Σας περιμένουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα.

c11

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Τσαγκαλίδης Επ): Χατζοπούλου Δήμητρα, Μπογδάνου Δήμητρα,  Τσαουσοπούλου Ξένια, Δαμιανίδου Σοφία, Καραγκιοζοπούλου Παναγιώτα, Κούγκα Ελευθερία,  Δαμιανίδου Ευαγγελία.

 ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Αλατζόγλου Αθ)Χνιτίδου, Σαλαμανδράκη, Κωνσταντινίδου, Λαϊου, Καντίδου, Λαμπριανίδου, Μπαλτατζίδου, Ναυρουζίδου.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση αντιπροσωπείας της Συντονιστικής Επιτροπής ΤΟΕΒ της ΠΚΜ με τη νέα Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Κόλια-Τσαρουχά Μαρία
Επόμενο άρθροBόλεϊ παγκορασίδων: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης 3 – 0 σετ