ΒΟΛΕΪ: Η Σοφία Δαμιανίδου στην προεθνική Κορασίδων!! -Πρόγραμμα αγώνων

Μία ακόμη τιμητική διάκριση για τον αθλητισμό της πόλης μας σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο, στο άθλημα του βόλεϊ. Αυτή αποτελεί η κλήση της παίκτριας του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια Σοφίας Δαμιανίδου στην προεθνική ομάδα της περιφέρειας Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε προπόνηση υπό τα βλέμματα των ομοσπονδιακών τεχνικών.

0dc26896cc5f0f703456425b12d79096_XL

Πιο συγκεκριμένα:

Υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Φλώρου και του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή Βασίλη Χριστόπουλου, αλλά και παρουσία του προπονητή της Εθνικής Γυναικών Γιάννη Καλμαζίδη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/11 στο Κατσάνειο, η συγκεντρωτική προπόνηση των αθλητριών της προεθνικής ομάδας Κορασίδων από το γκρουπ της Θεσσαλονίκης.

aaa3

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι εξής παίκτριες: Δήμητρα Τζιαρλή (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Κωνσταντίνα Κούρτογλου (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Μαρία Αρμουτσή (Ελπίς Αμπελοκήπων), Πολυξένη Καρατζόγλου (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων), Αθηνά Δημητριάδου (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Σταματία Κυπαρίσση (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Κωνσταντίνα Γουγούση (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Έλενα Λεονταρίδου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου), Γεωργία Αντωνίου (ΑΣΚ Λαγκαδά), Σοφία Δαμιανίδου (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας), Βασιλεία Στεφανοπούλου (ΑΣ Καμπανιακός).

Πηγή:http://www.greekvolley.com/index.php/latest-news/ethnikiomada/item/46632-i-proponisi-tis-proethnikis-korasidon-group-thesalonikis.html

-Το πρόγραμμα αγώνων του διημέρου για τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια έχει ως εξής:

Σάββατο 7/11/15 και ώρα 16:00, ΔΑΚ Αλεξάνδρειας:

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια-ΠΑΝΘΕΟΝ Λιτοχώρου (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)

Κυριακή 8/11/15 και ώρα 16:00, ΔΑΚ Αλεξάνδρειας:

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια-ΦΣ Αρίων Πτολεμαΐδας (ΝΕΑΝΙΔΕΣ)

 

 

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Φρόσως Καρασαρλίδου στο υπουργείο Οικονομικών.
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Παρουσίαση Συνεργασίας ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ με GROUP SOCCER