Βοήθεια από το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

Παραδόθηκε βοήθεια σε είδη που συγκέντρωσε εθελοντικά το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

alexandreia

H Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής η πρωτοβουλία αυτή συντονίζεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

naousa

Στην Ημαθία, η βοήθεια που συγκεντρώθηκε, διατέθηκε για την κάλυψη άμεσων αναγκών,

-στο «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας»,

-στο «Γηροκομείο Νάουσας»

-στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια (Ημαθία)

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν σε καθημερινή βάση, στην έδρα της κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας. Συγκεντρώθηκαν, ενδεικτικά, ρούχα, τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιγνίδια και σχολικά είδη.

veroia

Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω φορέων.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Λαϊκή Αγορά Αλεξάνδρειας εκτάκτως την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθροΦιλικό: Α.Ε. Αλεξάνδρειας – Διαγόρας Σεβαστής 0- 4 (φωτό – βίντεο)