Βέροια: Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της αναπαράστασης του Κλείδωνα.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

– Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της αναπαράστασης του Κλείδωνα, τη Δευτέρα 6-6-2016. 

Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Ι  Ζ  Ο  Υ  Μ  Ε 

Άρθρο 1ο

– Τη Δευτέρα 06-06-2016 και από ώρες 18:30 έως 20:30, τη διακοπή κυκλοφορίας και την απαγόρευση της  στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται επί της πλατείας Αγ. Βλασίου (πεζόδρομος) και  επί της οδού Γρηγορίου Ξενόπουλου (πεζόδρομος) από τη συμβολή της με την οδό Ρ. Φεραίου έως τη συμβολή της με την οδό Αγγέλων.

Άρθρο 2ο

– Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας.

Άρθρο 3ο –

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών με συνδρομή του Τ.Τ. Βέροιας.

Άρθρο 4ο

 -Οι παραβάτες της παρούσης απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ. και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103, 104 του Ν.2696/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Άρθρο 5ο

 -Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει μετά την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.

Ο

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Γεώργιος ΤΟΥΛΙΚΑΣ

Αστυνομικός Διευθυντής

Προηγούμενο άρθρο«Δεν τίθεται ζήτημα 13ου και 14ου μισθού» διαβεβαίωσε ο γγ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης
Επόμενο άρθροΙδού πως μπορεί να γίνει μείωση κρατικών δαπανών ή αλλιώς … κι ο κλέφτης θα ξόδευε… Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος