Την Κυριακή 17/04/2016 και ώρα 18:30, στο art restaurant/wine bar «12 γράδα» στη Βέροια, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της τεχνολόγου γεωπόνου Ελένης Παναγιώτου «ΦΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΒΙΟ-ΛΟΓΙΚΕΣΑ ΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ».
Ο διατροφολόγος Γιάννης Ανθούλας θα έχει μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση και ομιλία σχετικά με τους μηχανισμούς της πείνας και του κορεσμού , για την πραγματική και τη συναισθηματική πείνα και για τη σημασία των θρεπτικών συστατικών στην βιοχημική ισορροπία του οργανισμού .
Η Τεχν. Γεωπόνος Ελένη Παναγιώτου θα μιλήσει για το βιβλίο της και θα υπογράψει τα αντίτυπα.
Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο κ. Θανάσης Δέλλας.
Παράλληλα με την παρουσίαση, θα γίνει γευστική δοκιμή σε σκευάσματα που θα παρασκευαστούν σύμφωνα με κάποιες συνταγές του βιβλίου.