Βέροια: Εντυπωσιακή η λήξη με έντονες γεύσεις, για το 1ο φεστιβάλ ροδάκινου (βίντεο-φωτό)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Το πρωτοποριακό εγχείρημα της διοργάνωσης του 1ου φεστιβάλ ροδάκινου έριξε αυλαία σήμερα, με τον πλέον ευχάριστο και πανηγυρικό τρόπο. Και αυτό γιατί δόθηκε η ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να δοκιμάσει το ροδάκινο ως γεύση σε όλες τις πτυχές του: ωμό, μαγειρεμένο, κομπόστα καθώς και γλυκά με βάση το πολύτιμο αυτό φρούτο.

Πρωταγωνιστής της σημερινής τελευταίας ημέρας, ήταν ο γνωστός σεφ Άρης Τσανακλίδης, ο οποίος μαγείρεψε και παρασκεύασε φαγητά και γλυκά, με βάση το ροδάκινο, αφήνοντας έκπληκτο και ενθουσιασμένο τον κόσμο που γεύτηκε ελεύθερα τη μαγειρική του.

Η τριήμερη και αξιόλογη  προσπάθεια ανάδειξης του τοπικού προϊόντος της Ημαθίας από τον ΤΟΒ έφτασε λοιπόν στο τέλος του, η επιτυχημένη όμως αυτή αρχή θα λέγαμε ότι ανοίγει την «όρεξη» των διοργανωτών για νέες ιδέες και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του φεστιβάλ την επόμενη χρονιά..

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

DSC04798DSC04799DSC04805DSC04822DSC04823DSC04825DSC04830DSC04837DSC04839DSC04840DSC04842

Προηγούμενο άρθροΝέα πρωτοτυπία του Άθλου: Τουρνουά «Athlos Dads an’ Moms» (βίντεο-φωτό)
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Τιμήθηκε η γιορτή των γονέων από τον Φιλόπτωχο Σύλλογο Γυναικών (βίντεο-φωτό)