Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος
Το πρωτοποριακό εγχείρημα της διοργάνωσης του 1ου φεστιβάλ ροδάκινου έριξε αυλαία σήμερα, με τον πλέον ευχάριστο και πανηγυρικό τρόπο. Και αυτό γιατί δόθηκε η ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να δοκιμάσει το ροδάκινο ως γεύση σε όλες τις πτυχές του: ωμό, μαγειρεμένο, κομπόστα καθώς και γλυκά με βάση το πολύτιμο αυτό φρούτο.
Πρωταγωνιστής της σημερινής τελευταίας ημέρας, ήταν ο γνωστός σεφ Άρης Τσανακλίδης, ο οποίος μαγείρεψε και παρασκεύασε φαγητά και γλυκά, με βάση το ροδάκινο, αφήνοντας έκπληκτο και ενθουσιασμένο τον κόσμο που γεύτηκε ελεύθερα τη μαγειρική του.
Η τριήμερη και αξιόλογη προσπάθεια ανάδειξης του τοπικού προϊόντος της Ημαθίας από τον ΤΟΒ έφτασε λοιπόν στο τέλος του, η επιτυχημένη όμως αυτή αρχή θα λέγαμε ότι ανοίγει την «όρεξη» των διοργανωτών για νέες ιδέες και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του φεστιβάλ την επόμενη χρονιά..