ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Αυτή η κυβέρνηση προκαλεί τεράστια ζημιά στη Χώρα. Αμφισβητεί η ίδια Εθνικές θέσεις και κυριαρχικά μας δικαιώματα”

Ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, με αφορμή την αναφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλα,  στα Σκόπια ως «Μακεδονία», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές, ότι ο κ. Μουζάλας, δεν μπορεί να παραμείνει πλέον στην κυβέρνηση. Η απίστευτη ελαφρότητα, με την οποία αποκαλεί «Μακεδονία» το κράτος των Σκοπίων, δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί τη βαρύτητα του θεσμικού του ρόλου. Συμπεριφέρεται ως εκπρόσωπος ΜΚΟ και όχι ως υπεύθυνος Υπουργός της Ελληνικής κυβέρνησης.

Το όνειδος της Ειδομένης, είναι έργο του κ. Μουζάλα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μετατρέπουν τη Χώρα σε ένα απέραντο καταυλισμό. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, έχει μια ιδιότυπη αντίληψη για τα Εθνικά θέματα και την Ιστορία.

Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, δήλωσε, ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία και την απροθυμία της κυβέρνησης του να ελέγξει τα σύνορα. Ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης, αμφισβήτησε ανοιχτά τη Γενοκτονία των Ποντίων, με ανιστόρητο και προσβλητικό τρόπο για τον Ποντιακό Ελληνισμό. Ο κ. Μουζάλας, αποκαλεί «Μακεδονία» το κράτος των Σκοπίων και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Αυτή η κυβέρνηση προκαλεί τεράστια ζημιά στη χώρα. Το χειρότερο από όλα είναι, ότι αμφισβητεί η ίδια Εθνικές θέσεις και κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Προηγούμενο άρθροΟΑΕΔ: Αλλάζει ο τρόπος επιλογής ανέργων στις προσλήψεις
Επόμενο άρθροΤο Γυμνάσιο Πλατέος συγχαίρει θερμά την μαθήτριά του Παπαδοπούλου Κατερίνα