Από σήμερα θα είναι ανοικτή η εφαρμογή του Taxis για το επίδομα θέρμανσης

Από σήμερα θα είναι ανοικτή η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxis για την υποβολή των αιτήσεων είσπραξης του επιδόματος θέρμανσης.

Από σήμερα ανοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxis για την υποβολή από τους δικαιούχους των αιτήσεων είσπραξης του επιδόματος θέρμανσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών το επίδομα θέρμανσης θα είναι για φέτος μειωμένο μέχρι και 52,4%. Όσοι λοιπόν αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης και υποβάλουν αίτηση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα λάβουν το επίδομα  οι δικαιούχοι στις 2 Φεβρουαρίου. Αυτοί που θα υποβάλουν αίτηση από την 1η Ιανουαρίου 2016 έως το τέλος του Μαΐου 2016 θα λάβουν το επίδομα θέρμανσης έως το τέλος Ιουνίου 2016.

Για το πετρέλαιο θέρμανσης το οικονομικό επιτελείο προγραμμάτισε να διαθέσει το ποσό των 105 εκατομμυρίων ευρώ. Αν αυτό το ποσό δεν επαρκέσει για την κάλυψη όλων όσων υπέβαλαν αίτηση, οι αιτήσεις τους θα παραμένουν σε εκκρεμότητα, δηλαδή θα πληρωθούν κατ’ αναλογία. Με ποιο απλά λόγια  κινδυνεύουν να μην πάρουν ολόκληρο το επίδομα θέρμανσης.

Προηγούμενο άρθροΑλλάζουν όλες οι αστυνομικές ταυτότητες μέσα στο 2016 – 10 ευρώ το κόστος αλλαγής για όλους
Επόμενο άρθροΧ. Αντωνίου, Φ. Καρασαρλίδου, Γ. Ουρσουζίδη συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ