Απολογισμός Σαββατοκύριακου ΓΑΣ Αλεξάνδρεια βόλεϊ

Απολογισμός Σαββατοκύριακου

Στον αγώνα βόλεϊ των κορασίδων του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με τον Αρχέλαο Κατερίνης που έγινε το Σάββατο 19-12-2015 με τελικό αποτέλεσμα 2-3 σετ είδαμε το καλύτερο παιχνίδι των αθλητριών μας, που ενώ χάσανε τα πρώτα 2 σετ καταφέρανε να πάρουν τα επόμενα 2 αλλά τελικά στο Time brake δεν καταφέραν να πάρουν το παιχνίδι. Όλοι όσοι παρακολουθήσαμε τον αγώνα είδαμε και ένα ακόμη πρόσωπο των κοριτσιών μας που με υπερπροσπάθεια και μαχητικότητα θέλησαν να κερδίσουν ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι. Όμως ο αγώνας ήταν άνισος γιατί τα κορίτσια αντιμετωπίζανε δυο αντιπάλους τον Αρχέλαο Κατερίνης και τον διαιτητή.

 Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για την μεγάλη προσπάθεια που κάναν.

Δεν είναι οι πρώτη φορά που γίνεται κακή διαιτησία, είναι η πρώτη φορά όμως που η διαιτησία ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Όλοι γνωρίζουμε ότι το βόλεϊ είναι άθλημα που σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα κρίνονται από την ψυχολογία των αθλητριών, είναι κρίμα για το άθλημα, και για της αθλήτριες που έχουν γαλουχηθεί μέσα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», του fairplay και της δίκαιης αντιμετώπισης, να υπάρχουν διαιτητές που να τα διαγράφουν όλα και να κερδίζουν παιχνίδια με την σφυρίχτρα τους. Είναι ανικανότητα ή απειρία των εν λόγω ΚΥΡΙΩΝ, η ΕΣΠΕΜ πρέπει να βρει ποιο ικανούς και έμπειρους διαιτητές για να συνεχίσουν να κερδίζονται τα παιχνίδια μέσα στα τερέν.

Την Κυριακή 20-12-2015 στον αγώνα βόλεϊ πρωταθλήματος γυναικών ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κέρδισε τον ΑΣ Αία Κιλκίς σχετικά εύκολα με 3-1 σετ ενώ οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας αμέσως μετά γνώρισαν την ήττα από τις ποιο έμπειρες παγκορασίδες του ΑΣ Αία Κιλκίς με 0-3 σετ.

Το τμήμα πετοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί ολόψυχα, όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και τις δυο μέρες γεμίζοντας τις κερκίδες με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Ευχόμαστε να σας έχουμε και στα επόμενα παιχνίδια μαζί μας για να βοηθήσουμε τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Προηγούμενο άρθροΑποσπάσματα της συνέντευξης του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάση Θεοχαρόπουλου στην ΕΡΤ
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Στέφανου Δριστά