Αλεξάνδρεια: Συνεχίζεται η εγκατάσταση των προσφύγων στο στρατόπεδο 722. (βίντεο-φωτό)

Χθες το Σάββατο 2/4 τη νύχτα, η κάμερά μας βρέθηκε έξω από το πρώην στρατόπεδο 722 ΤΜΧ, χώρο υποδοχής και εγκατάστασης των προσφύγων στην Αλεξάνδρεια.   

DSC01373     

Άλλα τρία λεωφορεία γεμάτα κόσμο έκαναν την άφιξή τους περί τις 11 βραδινή ώρα, με τα άτομα που μετέφεραν να τακτοποιούνται και να εγκαθίστανται άμεσα, με την προβλεπόμενη και σχεδιασμένη διαδικασία.

DSC01341

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δύο ακόμη λεωφορεία με πρόσφυγες τα οποία είχαν αφιχθεί από νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας, παρέμειναν σταθμευμένα στο χώρο έξω από το κλειστό ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Οι επιβαίνοντες πρόσφυγες αρνήθηκαν να αποβιβαστούν, απαιτώντας να μεταφερθούν σε νοτιότερα μέρη της χώρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να μεταφερθούν σε περιοχή της Λάρισας.

DSC01403

Ο φακός μας εστιάζοντας διακριτικά στον εσωτερικό χώρο του στρατοπέδου κατέγραψε τη διαδικασία της τακτοποίησης των προσφύγων. Θετική εντύπωση προκαλεί το εκκλησάκι εντός του χώρου, που όχι απλώς ΔΕΝ καταστράφηκε ή βανδαλίστηκε, αλλά εξωραΐστηκε και παραμένει μεγαλόπρεπο στη θέση του..!!

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΑνέκδοτα: 1 Έπαιζε με τα παιδιά; – 2 Τρόμαξε…
Επόμενο άρθροΛυκόπουλα Αλεξάνδρειας, Πρόγραμμα Απριλίου