Αλεξάνδρεια: ΜΠΑΣΚΕΤ- Θρίαμβος ΤΟΥ ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, συνέτριψε τον Αετό Κιλκίς με 35 πόντους διαφορά!-Βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Με μία άνετη και επιβλητική νίκη επί του Αετού Κιλκίς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για την 3η αγωνιστική πρωταθλήματος μπάσκετ της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος
Επιμέλεια: Βασίλειος Σιμόπουλος

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τον ΓΑΣ να παίρνει την πρωτοπορία στο σκορ, την οποία προοδευτικά και με την πάροδο των δεκαλέπτων ολοένα και διεύρυνε, με τελικό αποτέλεσμα το εμφατικό 75-40.

Κατά διαστήματα η ομάδα της πόλης μας παρέδωσε μαθήματα σύγχρονου μπάσκετ, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και την ομαδικότητα. Επιπλέον χαρακτηριστικό της ομάδας μας ήταν ο επιθετικός πλουραλισμός που επέδειξε στις επιθέσεις της οι οποίες εκδηλώθηκαν ποικιλοτρόπως, με σουτ  εντός και εκτός ρακέτας.

Ο προπονητής της ομάδας της Αλεξάνδρειας κ. Γκότσης Στέλιος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα φανερά ικανοποιημένος, δήλωσε ότι ήταν μία αναμενόμενη νίκη με βάση τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Τόνισε επίσης τη σκληρή δουλειά που έγινε κατά την προετοιμασία της ομάδας η οποία θα αποδώσει καρπούς σιγά – σιγά με την πάροδο των αγώνων. Στόχος της ομάδας είναι η καθιέρωση νέων παικτών οι οποίοι δουλεύοντας χωρίς άγχος και με αρωγή της τεχνικής ηγεσίας   θα επιδιώξουν την καθιέρωση στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας.

Την επόμενη αγωνιστική, ο ΓΑ Αλεξάνδρειας ταξιδεύει στη γειτονική Κατερίνη όπου φιλοξενείται από Βατανιακό, μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα η οποία έχει ενισχυθεί από έμπειρους παίκτες μεγαλύτερου κατηγοριών.

Διαιτητές: Καλογιάννης – Καπουρτίδης (Κ.Μακεδονίας)

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια νέα νίκη για την ομάδα της Αλεξάνδρειας.

Η ΟΜΑΔΑ ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Παπαγερίδης, Τσάτσας, Παντοφλίδης, Σιτσάνης, Στογιαννόπουλος, Μπαλιάκας, Αβραμίδης, Πλωμαρίτης, Μπαγιώκας , Νικολόπουλος , Περπερίδης, Αλεξόπουλος.

Προπονητής: Γκότσης Στέλιος.

DSCN1385
ΓΑΣ Αλεξάνδριας
DSCN1393
Αετός Κιλκίς

DSCN1414 DSCN1394 DSCN1433 DSCN1434

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Υγείας: Προληπτικά μέτρα για τον Έμπολα
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: “Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις” του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη. – Βίντεο