Αλεξάνδρεια: Διευκρινιστική Συνέντευξη Τύπου για το θέμα των αδέσποτων (βίντεο-φωτό)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19/4 το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, η προαναγγελθείσα συνέντευξη τύπου της Δημοτικής Αρχής προς τα τοπικά ΜΜΕ, με θέμα τη σύγχυση που προέκυψε από συγκεκριμένο δημοσίευμα που απεικόνιζε δυσφημιστικές εικόνες εξαθλιωμένων και νεκρών ζώων στο χώρο προσωρινής φύλαξης αδέσποτων, στα παλαιά σφαγεία.


DSC00412

Την συνέντευξη συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Μπρουσκέλης, βασικός ομιλητής ήταν ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, ενώ το θέμα ανέλυσε ο αρμόδιος του θέματος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Κώστας Ναλμπάντης.

DSC00406

Απαντήθηκαν ερωτήματα για τη διαχείριση και διάθεση των χρημάτων που διατέθηκαν για τον σκοπό της ορθής φύλαξης των αδέσποτων στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ προσδιορίστηκαν χρονολογικά οι επίμαχες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, ως παλαιές, ενός χρόνου πριν.

DSC02033

Τέλος, επιδόθηκε σε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου συγκεντρωτικός φάκελος , όπου αποδεικνύεται με σαφήνεια ο ορθός και νόμιμος χειρισμός του θέματος, από πλευράς Δημοτικής Αρχής.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων (βίντεο-φωτό)
Επόμενο άρθροΑνέκδοτα: 1 Κι’ όμως τη θεράπευσε… – 2 Άλλαζε θέμα…