ΑΕ Αλεξάνδρειας πήρε ακόμη ένα ντέρμπι!!

   ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

VASIM
Επιμέλεια – Ρεπορτάζ: Βασίλειος Σιμόπουλος

     Σε ακόμη ένα ντέρμπυ πρωτοπόρων η ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας υποδέχτηκε την πολύ αξιόλογη ομάδα του Νησαϊκού και κατάφερε να επιβληθεί με το ευρύ σκορ 4 – 0, δείχνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία. Τα γκολ σημειώθηκαν δύο ανά ημίχρονο, με τους Κ. Κίτσα και Χ. Παπαδόπουλο να διαμορφώνουν το 2-0 στο πρώτο μισό, ενώ με σκόρερς τους Σ. Λίτσι και Αντ. Μόσχο στην επανάληψη διαγράφηκε το τελικό 4 – 0.

b6

    Από την αρχή του αγώνα η Αλεξάνδρεια μπήκε πολύ πιο δυνατά και πιέζοντας το Νησαϊκό, κατάφερε σχετικά εύκολα και κυρίως εκμεταλλευόμενη τις στημένες φάσεις  σε ένα σχετικά βαρύ και δύσβατο αγωνιστικό χώρο να φύγει νικήτρια, σκαρφαλώνοντας έτσι στη 2η θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τον σημερινό της αντίπαλο, παρά το αρχικό μειονέκτημα των -12 βαθμών.

b5

   Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από φωτογραφίες, βίντεο με το 3ο και 4ο γκολ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς και την «σπεσιαλιτέ» του Έμβολου,  την ιπτάμενη λήψη.

    Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Χ., Μαγγανάρης, Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος(65΄ Οικονομόπουλος), Μόσχος, Λίτσι Σ., Λίτσι Απ., Ζερδαλής, Μπάλιος(62΄ Γεωργίου), Κίτσας(53΄ Ταμπουράς).

Νησαϊκός: Πάκος, Μοσχόβης, Αραμπατζής(67΄ Μαργαρίτης), Κούκλας Νεκτ., Κούκλας Παν., Ταραπόσος, Μητσιώτης, Παπαδόπουλος Ν.(59΄ Τσιλιόπουλος), Σιμιτζής, Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος Αντ.(77΄ Καμπούρης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

b6 b4 b3 b7 b2

Προηγούμενο άρθροΓΑΣ Αλεξάνδρεια: «Ήττα συσπείρωσης!!»
Επόμενο άρθροΤρίτη Τάξη 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας – Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο BAZAR