ΑΕ Αλεξάνδρειας: «Μια τρύπα στο νερό η ετήσια συνέλευση..» (Βίντεο-φωτο)

bil2
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Η αναβληθείσα ετήσια συνέλευση της ΑΕ Αλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχείο της πόλης, ξεκίνησε ιδανικά με τις φιλοφρονήσεις να δίνουν και να παίρνουν.

Στην εξέλιξή της πέρασε από χίλια μύρια κύματα, για να καταλήξει σε ένα συνονθύλευμα αορίστων φιλολογικών απόψεων, ενώ στο φινάλε είχαμε το κερασάκι στην τούρτα με την αποχώρηση του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Σαμαρά.    Παρακάτω, παρατίθεται ένα σύντομο χρονικό των τοποθετήσεων της χθεσινής συνέλευσης, που τελικά απ’ ότι αποδείχθηκε, όλοι κάτι ήθελαν να πουν και πολλά να εννοήσουν, αλλά οριστικές αποφάσεις δεν πάρθηκαν, με το νέο διοικητικό σχήμα να αιωρείται πλέον, με τις επικείμενες παραιτήσεις των κκ Κουρελάτου (Πρόεδρος), Σαμαρά (Αντιπρόεδρος), Γεωργίου (Ταμίας) και ό,τι ακόμη αναμένεται να προκύψει τις προσεχείς μέρες.

Τον ρόλο της προεδρίας και του συντονισμού της συνέλευσης ανέλαβε ο κ. Θεοχάρης. Επιγραμματικά οι απόψεις των ομιλούντων:

            –Σπύρος Γεωργίου (Ταμίας): «Ο ισολογισμός μας είναι ισορροπημένος, δεν αφήνουμε χρέη ή ανοίγματα. Τα έσοδα της χρονιάς ανήλθαν στα 25.480€, ενώ τα      έξοδα αυτής στα 25.610€. Μοναδικό χρέος ένα μικρό της τάξεως των 1.700€, από πρόστιμο της ομοσπονδίας και των ακαδημιών, το οποίο είναι υπό έλεγχο».

DSC08431

-Κώστας Κουρελάτος (Πρόεδρος): «Εγώ το δήλωσα και παλιότερα, όποιος θέλει και έχει τις φιλοδοξίες, μπορεί να αναλάβει την ομάδα. Η ομάδα στη νέα σεζόν πρέπει να πορευτεί χωρίς να ανοιχτούμε στο μπάτζετ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και αυτοί πρέπει να δείξουν κατανόηση…

Κώστας Ναλμπάντης (Αντιδήμαρχος): «Πρέπει να βρεθούν οικονομικοί παράγοντες. Εγώ από τη μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ».

            –Δημήτρης Σαμαράς (Αντιπρόεδρος): «Δεν τρελαίνομαι για την προεδρία.. Δεσμεύομαι να βοηθήσω οικονομικά περισσότερο από πέρσι».

            –Γιάννης Ουσταμπασίδης (Γεν. Γραμματέας): «Το μπάτζετ μας μπορεί να κυμανθεί από 30-35 χιλιάδες στην επόμενη κατηγορία… Το καράβι είναι ένα και ονομάζεται ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ! Όποιος δεν αντέχει ή δεν θέλει να βρίσκεται πάνω, μπορεί να αποχωρήσει!»

            –Παναγιώτης Γκυρίνης (Δήμαρχος): «Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Δεν πρέπει να φύγει κανείς.. Ο πρωτοστάτης πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη.. Πρέπει να γίνει προσπάθεια να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.. Ως Δήμος Αλεξάνδρειας δεν θα πω κάτι, αλλά θα δηλώσω παρών ως Παναγιώτης Γκυρίνης!!»

            –Χρήστος Μακρυγιάννης (Φροντιστής): «Φεύγω, γιατί διαπιστώνω ότι στην ομάδα κυριαρχεί το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ..»

            –Γιάννης Απατσίδης (πρώην Πρόεδρος): «Αν και παλαιότερης εποχής η φιλοσοφία, πιστεύω ότι η όλη σημερινή διαδικασία είναι λάθος, με τον προπονητή και παίκτες παρόντες.»

            –Γιώργος Πουρλιοτόπουλος (Γενικός Αρχηγός): «Δεν πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Πρέπει να υπάρχει μία αρχική μαγιά στην ομάδα, πάνω στην οποία πρέπει να στηρίξουμε την μετέπειτα προσπάθεια. Παραιτούμαι από τη θέση του Γενικού Αρχηγού, αλλά θα συνεχίσω να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα..»

            –Σάκης Λαγογιάννης:  «Πρόεδρε, έτσι όπως το θέτεις με τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών, είναι σα να τους διώχνεις… Υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ Προέδρου και Αντιπροέδρου. »

            –Κώστας Κουρελάτος: «Δεν θα ήθελα να παραμείνω από άλλο πόστο στην ομάδα για να μην υπάρξει διχόνοια.. Προτείνω για πρόεδρο τον κ. Σαμαρά..  »

Δημήτρης Σαμαράς: « Αφού εγώ είμαι το πρόβλημα για την ομάδα, παραιτούμαι από τώρα και αποχωρώ..!!»

Επίσης, την παραίτησή του έθεσε και ο κος Γεωργίου, υποστηρίζοντας ότι φεύγει γιατί υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας στο οικονομικό.

Δείτε αποσπάσματα της συνέλευσης στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC08435 DSC08398 DSC08403 DSC08418 DSC08412 DSC08404 DSC08425 DSC08430 DSC08431 DSC08434

 

Προηγούμενο άρθροΟ Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης στη Λειβαδιά
Επόμενο άρθροΧαμόγελα, συγκίνηση και ταλέντο στη γιορτή λήξης του 2ου Γυμνασίου!! (Βίντεο-φωτογραφίες)