Αγώνας κυπέλλου ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Νάουσας 3-0.

karagiozopoyl-sot4
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραγκιοζόπουλος

Με το δεξί ξεκίνησε την χρονιά η ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Μελίκης κερδίζοντας τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Νάουσας με σκορ 3-0.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες της Ημαθίας για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αρκετά δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι παίχτες των δύο ομάδων σε ένα καυτό γήπεδο λόγο θερμοκρασίας, η οποία στην έναρξη του αγώνα πλησίαζε τους 35 βαθμούς κελσίου.

Ωστόσο μόλις στο 10΄ λεπτό του αγώνα σε μια αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και τολάθος του Μπλιάτκα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δύχτια «αυτογκόλ», έγινε το 1-0 για τους Μελικιώτες.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι παίχτες του Γιάννη Γιάννου πίεσαν ακόμη περισσότερο και με ωραία κεφαλιά του Μαμουτόπουλου στο 25΄ λεπτό έκανε το σκόρ 2-0.

Μένοντας πίσω στο σκόρ από πολύ νωρίς οι παίχτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Νάουσας και μη έχοντας άλλη επιλογή ανοίχτηκαν ακόμη περισσότερο , δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως στο 35΄λεπτό του αγώνα ο Πιτσάβας είχε άλλα σχέδια και με ωραία ατομική προσπάθεια έγραψε το 3-0 για την ομάδα της Μελίκης. Αυτό ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη του αγώνα οι Μελικιώτες μπήκαν αποφασισμένοι να κρατήσουν περισσότερο το σκόρ στο 3-0 το οποίο τους εξασφάλιζε το ροζ φύλλο αγώνα. Οι παίχτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΫ έτρεξαν και πίεσαν όσο μπορούσαν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες , χωρίς όμως να καταφέρουν να αλλάξουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Τελικό σκόρ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Νάουσας 3-0.

Διαιτητές : Μελτζανίδης , Κωστούλης , Παπαδάκης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης: : Τσιώμος,Τεγούσης,Ντόβας,Πιτσάβας,Ανδρίτσος,Μαμουτόπουλος,Παράσχος,Γούτσης,Χασάν,Μηλιώτης,Πίσιος,Τσιμπρής,Βενιόπουλος,Κουτσιμπασόπουλος,Μπούθας,Παρσόπουλος,Καραγκιζόπουλος,Μπιτόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Νάουσας: : Σπαθάκης,Τσαμπούρης,Χατζηιωαννίδης,Cela,Μπλιάτκας,Παπαλέσιος,LLESHI,Κωσταντινίδης,Βουδούρης,Κωσταντινίδης,Κοκκοφειάδης,Ανθρακεύς,Μπουμπουλέντρας,Κωστόπουλος,Τσαούσι,Τιαμπάκας,Παπανάνος,Σαρμπίνος.

Δείτε στιγμιότυπα στο βίντεο:

ΦΩΤΟ:

DSC08372 DSC08374 DSC08375 DSC08376 DSC08377 DSC08378 DSC08380 DSC08382 DSC08386 DSC08393 DSC08395 DSC08396

 

Προηγούμενο άρθροΗΡΑΚΛΗΣ Μελίκης-ΜΥΘΟΙ Χαλάστρας 70-40 φιλικό.
Επόμενο άρθροΓΑΣ Αλεξάνδρεια Βόλεϊ: Συνέχεια προετοιμασίας με φιλικά ημέρας στα Γιαννιτσά.