Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 35-65 «Εύκολο πέρασμα και η μάχη συνεχίζεται»

Vas Sim
Γράφει ο Βασίλειος Σιμόπουλος

Όπως αναμενόταν, άνετα πέρασε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια από την έδρα του ουραγού στη βαθμολογία Αετού Κιλκίς με διαφορά 30 πόντων, 65-35.

DSCN1414

Παρά την ελλιπή αποστολή του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια(μόνο 10 παίχτες) που ταξίδεψε στο Κιλκίς, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων φάνηκε αρκετά μεγάλη, γεγονός που διαπιστώθηκε από την πρώτη στιγμή, παρά το πάθος και το δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων. Στο α΄ δεκάλεπτο η διαφορά ήταν στο +10 για τον ΓΑΣ και σταδιακά πήρε μεγάλες διαστάσεις στα επόμενα: στο β΄ δεκάλεπτο +12, στο γ΄ +20, κλείνοντας στο φινάλε στο +30!

DSCN1385
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Ήταν συμπερασματικά μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Στέλιο Γκότση να εφαρμόσει σχήματα και τακτικές, χρησιμοποιώντας παράλληλα όλους τους νεαρούς παίχτες της αποστολής και δίνοντας ανάσες ξεκούρασης στους βασικούς, που τόσο ανάγκη το είχαν τον τελευταίο καιρό.

kilkis
Αετός Κιλκίς

Διαιτητές της αναμέτρησης: Εκίζογλου-Σαλαπάνης, καλοί.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια(Γκότσης): Ρουσόπουλος 9, Νταμτσιόπουλος Γρ, Ζησιός 6, Στογιαννόπουλος 11(1), Μπαλιάκας 14(1), Αβραμίδης 3(1), Σιτσάνης 5, Περπερίδης, Νικολόπουλος 11, Πρόιος 6.

DSCN1433

Ο Έμβολος εύχεται «Χρόνια Πολλά» για την ονομαστική τους εορτή στους δύο Γρηγόρηδες της ομάδας, στον έμπειρο Νικολόπουλο και στο νεαρό Νταμτσιόπουλο με «Υγεία» και κάθε «Ευτυχία».

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών (95,67% της επικράτειας)
Επόμενο άρθροΓ΄ Εθνική Μπάσκετ: Έχασε στην Καρδίτσα ο ΓΑΣ Μελίκης