Πλατύ – Αστερούπολη: Παρά το κρύο η επιτυχία συνεχίζεται!!!

Το κρύο που ξεκίνησε να πλήττει τη χώρα μας δεν μπορούσε να… ξεχάσει την Αστερούπολη! Από αυτό χαρακτηρίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου και αυτό ήταν η αιτία που άλλαξαν και σημεία του προγράμματος.

 

Το απόγευμα, στη σκηνή της Αστερούπολης δέκα μικροί φίλοι μας παρουσίασαν ένα δικό τους θεατρικό που φέρει τον τίτλο “Μια ξεχωριστή Πρωτοχρονιά”. Έγραψαν το έργο, το σκηνοθέτησαν, έπαιξαν, έφτιαξαν τα σκηνικά και μας το παρουσίασαν. Συγχαρητήρια από όλους μας και φυσικά και από τους θεατές που το απόλαυσαν.

 

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από τη λήξη του θεατρικού και μετά, αφού το κρύο ήταν πολύ. Έτσι άλλαξε το πρόγραμμα του Εργαστηρίου του Αη Βασίλη και μεταφέρθηκε σε αυτό η παράσταση της κλόουν “Μελί – Μελό”. Οι μικροί φίλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και έπαιξαν με τη ζαβολιάρα και παμπόνηρη κλόουν.

 

Στη συνέχεια, πάντα στο Εργαστήρι, η Κατερίνα Κλεάρχου αφηγήθηκε στα μικρά παιδιά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα παραμύθια με τη συνοδεία μουσικών οργάνων εμπλουτισμένη με τραγούδια και κάλαντα. Μίλησε στους μικρούς ενθουσιασμένους ακροατές για το μυλωνά που κρύβονταν μέχρι να ξημερώσει,  για τη Μαλάμω και τη Χρυσή που συνάντησαν τους καλικάτζαρους….

 

Δυστυχώς, λόγω του κρύου, αναβλήθηκε η συναυλία των Bordo.

 

 

Το πρόγραμμα για την Τρίτη 30-12-14

 

4.30: Θεατρική παράσταση “Η Νεράιδα και τα Ξωτικά” του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών – ΚΔΑΠ Κορυφής στο Δημοτικό Θέατρο.
6.00: Μεγάλο λαϊκό γλέντι με τα Χάλκινα της Γουμένισσας και τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας:
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου “ΤΟ ΤΣΙΝΑΦΟΡΟ”
  • Προοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Αγκαθιάς “Ο ΑΣΤΗΡ”
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ”
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Καμποχωρίου “Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Βαρβάρας 5.00-7.00: Παίζουμε δημιουργώντας.
  • 7.00-8.00: Ανάγνωση Παραμυθιού.
  • Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων- Παιχνιδιών (Εργαστήρι Αϊ Βασίλη)
  • Χορός, κέφι, διασκέδαση, παράδοση…. στην Αστερούπολη !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προηγούμενο άρθρο1o Τουρνουά BASKET Αλεξάνδρειας (Reunion): Φαντασμαγορικό μπασκετικό show!!
Επόμενο άρθροΥπουργείο Ανάπτυξης: Αποσύρονται απο την αγορά μη ασφαλή προϊόντα-Δείτε την λίστα!