Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών 2015: ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών 2015 με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Βέροιας κύριος Βοργιαζίδης Κων/νος, ο πρόεδρος Καραθανάσης  Δώρης και ο γραμματέας Αχτσής Θωμάς των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας απένειμαν στη σεμνή τελετή λήξης τα κύπελλα στους νικητές των τριών κατηγοριών (35+, 40+, 50+). Και στις τρείς κατηγορίες νικήτριες αναδείχτηκαν οι ομάδες του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης (ΣΒΚΘ).

01a1eks

 Στην κατηγορία 50+ η ομάδα του ΣΒΚΘ (Θεσσαλονίκη) επικράτησε του ΣΠΑΚΕ (Αθήνα), στην κατηγορία των 40+ η Θεσσαλονίκη νίκησε την ομάδα απο το Αγρίνιο και στην κατηγορία των 35+ ήταν η ομάδα της Βέροιας (VERIA WARRIORS) που ηττήθηκε μετά απο έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα απο τη Θεσσαλονίκη.

 Η παρουσία του Νίκου Γκάλη, ως επίσημου προσκεκλημένου του τουρνουά, έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ-ΒΙΚΕΛΑ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές όπως και στους φιλάθλους (μικρούς και μεγάλους) τη δυνατότητα να γνωρίσουν απο κοντά τον άνθρωπο που υλοποίησε τα μπασκετικά μας όνειρα.

a2

 Το Σαββατόβραδο της 24ης παρέθεσαν γεύμα οι φιλοξενούμενοι και διοργανωτές του τουρνουά (Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας) σε όλες τις αποστολές που πήραν μέρος στο τουρνουά. Το γεύμα ήταν προσφορά την Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε απο τον Καραθανάση Δώρη στο μύθο Νίκο Γκάλη ευχαριστήρια πλακέτα «για την εκπλήρωση των μπασκετικών μας ονείρων».

a1

 Ακολούθησε απονομή απο το Δήμαρχο Βέροιας και το ΔΣ του Συλλόγου Βετεράνων της Βέροιας, των κυπέλλων και διπλωμάτων συμμετοχής προς τις δεκατέσσερις (14) αποστολές που πήραν μέρος στο μεγαλύτερο σε συμμετοχές και κατά γενική ομολογία καλύτερα οργανωμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η γλυκιά βραδιά έδωσε σε όλους τους αθλητές την ευκαιρία να ξαναβρεθούν με παλιούς φίλους και να φωτογραφηθούν με το ίνδαλμα τους, που δεν ήταν άλλος φυσικά, παρά ο γνωστός μας ΝΙΚ. Όλοι έδωσαν στο τέλος την ευχή να ξαναβρεθούνε του χρόνου και εντός αλλά και εκτός γηπέδων, σε μια ακόμη πανελλήνια αγωνιστική μάζωξη των βετεράνων καλαθοσφαιριστών.

Προηγούμενο άρθροΠιστοποίηση αγροτών στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 2015