Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας για την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, σταθερός στην απόφαση του να μην επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, συντάσσεται με το σύνολο των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και δεν συμμετέχει στο “παζάρι” των Κυριακών.

Σ.Ε.Τ.Ε. και Σ.Ε.Β, ως “τιμητές” των Κυριακών μάχονται ενάντια στην απόφαση των Εμπορικών Συλλόγων να μην στηρίξουν το μέτρο, θα μας βρούνε όμως απέναντι τους.Η Κυριακή ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων που δοκίμασαν τις Κυριακές, δεν κατάφερε να καλύψει ούτε τα βασικά έξοδα λειτουργίας. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να “αναγκάσει” τον κόσμο να βγει στην αγορά, είναι να έχει το πορτοφόλι του γεμάτο,…ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Σύμφωνα με την παλιότερη και ισχύουσα απόφαση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, προτείνουμε τα καταστήματα να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.

Όποιος καταστηματάρχης θελήσει να λειτουργήσει την επιχείρησή του, είναι καθ’ όλα νόμιμος, αντιτίθεται όμως στον αγώνα μας ενάντια για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Στηρίξτε την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου, για το καλό όλων μας.

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθροΑπαγορεύτηκε η διάθεση 10 τόνων κανέλας με μύκητες και κουκουλιών εντόμων
Επόμενο άρθροΠρόσκληση – Ανακοίνωση Νησαϊκού