Ξεκίνησε η υποβολή φορολογικών δηλώσεων – Άνοιξε το TAXIS

Η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων ανακοινώνει την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή των δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2015.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η έγκαιρη επικοινωνία των φορολογουμένων και των λογιστών φοροτεχνικών κατά τη φετινή διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων είναι παραπάνω από αναγκαία. Kαλούμε όλους να προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις στην εκπλήρωση της φορολογικής τους υποχρέωσης, ώστε να μην παρουσιαστεί το φαινόμενο της μαζικής συγκέντρωσης δηλώσεων προς υποβολή την τελευταία στιγμή, η οποία εξάλλου δυσχεραίνει υπέρμετρα και το έργο των λογιστών φοροτεχνικών. Από την πλευρά του, το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει την ομαλή ροή και εξέλιξη της διαδικασίας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων να διαρκέσει επί ένα τρίμηνο, δηλαδή μέχρι και τον Ιούνιο.

Προηγούμενο άρθροΓαρίδες τυλιγμένες με φύλλο κανταίφι και γλυκόξινη σάλτσα – Shrimps wrapped in kadayifi filo and a sweet–sour sauce
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Δείτε τα αρχιτεκτονικά σχέδια κτιρίου ΄΄ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ.΄΄ γνωστό ως ΄΄ΚΟΝΑΚΙ΄΄.