Κώστας Καλαϊτζίδης: Στο πλευρό των αγροτών μέχρι την τελική τους δικαίωση

Στο πλευρό των αγροτών μέχρι την τελική τους δικαίωση, δήλωσε από τον κόμβο της Κουλούρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης

Kalaitzi 2

Στο πλευρό των αγροτών, μέχρι την τελική τους δικαίωση, δήλωσε από τον κόμβο της Κουλούρας και την μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της Ημαθίας και της Δυτικής Μακεδονίας, το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε στους συγκεντρωμένους αγρότες και κτηνοτρόφους την αναγκαιότητα ενότητας, τονίζοντας ότι ο επιχειρούμενος από την κυβέρνηση υπερτριπλασιασμός  των ασφαλιστικών τους εισφορών, η κατάργηση του ΟΓΑ, καθώς και η υπερφορολόγηση τους, θα οδηγήσει τον μοναδικό παραγωγικό «πνεύμονα» της χώρας, τον πρωτογενή τομέα, στην πλήρη κατάρρευσή  του.

Kalaitzi 1

Ο κ.Καλαϊτζίδης μάλιστα, σε συνεργασία με τον ομόλογο του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη, θα θέσει στο περιφερειακό συμβούλιο της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου, σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Προηγούμενο άρθροΠ.Κ.Μ.: Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των γεωργών, κτηνοτρόφων, αλιέων και άλλων κλάδων
Επόμενο άρθροΟ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια επισκέπτεται το Παλέ και τον Άρη Θεσσαλονίκης (πρόγραμμα αγώνων)