Η Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών γέμισε χαρούμενες φωνές την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου.

Οι  μαθητές και οι  μαθήτριες και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό από όλες τις Δομές Ειδικής Αγωγής του Νομού μας  ΕΕΕΕΚ, Παιδιά της Άνοιξης και Ειδικά Σχολεία  είχαν την ξεχωριστή χαρά να ζήσουν και να απολαύσουν από κοινού την όμορφη μουσικοθεατρική παράσταση «Σχολείο για κλόουν»  .

DSCN6017

           Μια παράσταση πραγματικά προσεγμένη με έξυπνους, ευρηματικούς διαλόγους, χοροκίνηση, φαντασία, κέφι, ζωντάνια με καλή διάθεση και πολύ γέλιο  ξεσήκωσε όλους τους μαθητές /τριες.

          Τα παιδιά απόλαυσαν, συμμετείχαν, διασκέδασαν και έζησαν κάτι όμορφο και  διαφορετικό.

          Για όλους μας  η παράσταση αποτέλεσε μια ευκαιρία πρώτης τάξης ώστε να βρεθούμε όλοι μαζί μικροί – μεγάλοι κάτω από την ίδια «Στέγη» να ανταλλάξουμε χαιρετισμούς, ευχές και να γευτούμε όμορφες κοινές εμπειρίες.

           Οι μαθητές /τριες μας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με πολλούς παλιούς γνωστούς μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς και το χάρηκαν ιδιαίτερα .

           Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας  για την παρουσίαση της παράστασης που έγινε με πραγματικό σεβασμό και ιδιαίτερη αγάπη προς τους μαθητές/τριες μας .

           Τους ευχαριστούμε επίσης για τη δωρεάν παρακολούθηση της παράστασης κάτι που γίνεται κάθε χρόνο και είναι πού όμορφο .

           Τα χρήματα για το Λεωφορείο πληρώθηκαν από το Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου –Νηπιαγωγείου .

Προηγούμενο άρθροΜελίκη: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Ε΄ Μελίκεια
Επόμενο άρθροΔήμος Αλεξάνδρειας: Αν δείτε άστεγο στον Δήμο μας αμέσως τηλεφωνείστε