Επισκοπή Νάουσας: 3ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας – (ΟΡΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Επισκοπής διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00, το 3ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού.

Σε συνεργασία με την αθλητική ιστοσελίδα www.sportsup.gr, που ανέλαβε την επικοινωνία αλλά και την κλήση των ποδοσφαιριστών που αναδείχτηκαν ως κορυφαίοι μέσα από σχετική ψηφοφορία κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε μέσω λαχειοφόρου αγοράς  το Σχολείο της περιοχής, που ταλανίζεται από τεράστια προβλήματα στέγασης και λειτουργίας γενικότερα.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι προαιρετική βεβαίως η αγορά των λαχνών, αντιτίμου του 1€ με το οποίο οι φίλοι μας θα συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα σύστημα σιδερώματος Ariete και μια ηλεκτρική σκούπα Primo.

Όσον αφορά τον αγώνα, να σημειώσουμε πως θα συμμετέχουν 2 προπονητές και 38 ποδοσφαιριστές από όλη την Ημαθία και για το λόγο αυτό, άπαντες είναι ευπρόσδεκτοι για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Μετά τιμής,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Νηπιαγωγείου Επισκοπής

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδα εφημερίδων του Σάββατου 4 Ιουνίου 2016
Επόμενο άρθροΑναπτυξιακός Νόμος; Μια από τα ίδια… – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος