ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ: Παρουσίαση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου της Κίνας

Παρουσίαση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου της Κίνας με την ονομασία «World Commerce Valley – Yanjiao, International Trade City»

 Την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στις 18:00, διοργανώνεται ημερίδα με θέμα “Οργανωμένες και Ασφαλείς Εξαγωγές στο «World Commerce Valley -Yanjiao International Trade City” στο Επιμελητήριο Ημαθίας, Κεντρικής 3, στη Βέροια.  Η εταιρία ΚΑΠΕΡΩΝΗ BFG AE αποκλειστική αντιπρόσωπος του World Commerce Valley  στην Ελλάδα θα παρουσιάσει στις επιχειρήσεις της Ημαθίας τις δυνατότητες και τα οφέλη συμμετοχής τους στην διαρκή έκθεση ‘Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Κίνας’. Πρόκειται για ένα καινοτόμο έργο που βασικός σκοπός του είναι η προώθηση της υποδοχής – εισαγωγής αγαθών και υπηρεσιών στην μεγάλη καταναλωτική αγορά της Κίνας. Πραγματοποιείται στη ζώνη καινοτομίας ανατολικά του Πεκίνου, στην επαρχία Hebei από ιδιωτικούς φορείς με την ενεργό συμμετοχή της τοπικής Κυβέρνησης.

Το Παγκόσμιο Κέντρο θα φιλοξενεί, με οργανωμένο τρόπο, επιχειρήσεις από πλήθος χωρών και θα καταστεί σταδιακά ένας μεγάλος «Εισαγωγέας» και «Αγοραστής» Αγαθών και Υπηρεσιών Τουρισμού Τέχνης και Πολιτισμού δημιουργώντας μία “καινούργια ταυτότητα εισαγωγών” της Κίνας. H καινοτομία του έγκειται στη διαφοροποίηση του από τα υπάρχοντα εμπορικά κέντρα, ενώ βασικός στόχος του είναι η ανάδειξη, προώθηση και εμπορία Προϊόντων & Υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, ανά χώρα (Country Brand).

Η μόνιμη «Έκθεση Ελλάδας» θα εγκαινιασθεί στις 12 Ιουλίου 2016 στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του 1ου κτιρίου με την Ελλάδα και την Κύπρο να είναι οι πρώτες τιμώμενες χώρες που θα εισέλθουν μαζί με το Βέλγιο, τον Καναδά και τη Ν. Κορέα. Με την λειτουργία της, οι εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να διεισδύσουν στην τεράστια κινεζική αγορά και να προβληθούν σε ένα ευρύτατο πεδίο εξειδικευμένων Κινεζικών Επιχειρήσεων που αναζητούν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Για όσες επιχειρήσεις εγκαταστήσουν μόνιμο περίπτερο θα υπάρχουν ιδιαίτερα ευνοϊκοί οικονομικοί όροι και πλήθος διασφαλίσεων για την πρώτη τριετία λειτουργίας του Κέντρου. Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν χαμηλό κόστος για όλα τα έξοδα παρουσίας και εγκατάστασής τους, όπως κοινόχρηστα, security, βασικός εξοπλισμός περιπτέρου και κυρίως promotion & marketing στην Κινεζική αγορά. Οι χώροι του Κέντρου θα περιλαμβάνουν μόνιμο εκθετήριο, ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων και άλλες υπηρεσίες, ενώ στο εγγύς μέλλον όταν προστεθούν και τελωνειακές αποθήκες, ο εκτελωνισμός θα γίνεται εντός του Κέντρου. Ο Ελληνικός χώρος, εμβαδού 10.000 τ.μ., θα έχει «άρωμα, χρώμα και πολιτισμό Ελλάδας», είναι σχεδιασμένος από Έλληνες αρχιτέκτονες και θα αποτελέσει «σημείο αναφοράς για όλη την Κίνα».

Το χαμηλό κόστος συμμετοχής, το οποίο στην ουσία είναι επιδότηση από πλευράς του Παγκόσμιου Κέντρου προς τις Ελληνικές Εταιρίες, επιτρέπει τη συμμετοχή ακόμη και των μικρών ή μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με τη λειτουργία του, από 12/7/2016, το Παγκόσμιο Κέντρο θα καταστεί ένα βασικό εργαλείο προώθησης των εμπορικών σχέσεων και της ενίσχυσης της παρουσίας των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην κινεζική αγορά και θα συμβάλει στην  περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων.

Για αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Ημαθίας (Κεντρικής 3) και στο τηλέφωνο 23310 24734 ή στείλτε στο φαξ: 23310 25330 ή στο e-mail: chamimat@otenet.gr συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.imathiachamber.gr.

Προηγούμενο άρθροΤο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τους μαθητές του ΕΠΑΛ
Επόμενο άρθροΥπΑΑΤ: Ξεκάθαροι κανόνες για τη σήμανση στο γιαούρτι – διαφάνεια στην αγορά