Επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη ο Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης και Περιχώρων

Γεμάτοι εμπειρίες, συγκίνηση και ανάταση ψυχής επέστρεψαν από την Κωνσταντινούπολη το Δ.Σ. και οι χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

a2
Το group

 Ένιωσαν το δέος της επιβλητικής Αγίας Σοφίας, προσκύνησαν στη Μονή της Ζωοδόχου Πηγής και έψαλαν τον Ακάθιστο Ύμνο στην Παναγία των Βλαχερνών. Μεταξύ άλλων σημαντικών αξιοθέατων, επισκέφτηκαν τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και τον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά στην Πρίγκηπο.

Την τελευταία ημέρα παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και να του παραδώσει ο Πρόεδρος του Ομίλου, Κώστας Παυλόπουλος, συμβολικά δώρα.

a92
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης κος Αλέξανδρος Ακριτίδης αποδίδει στον Οικουμενικό Πατριάρχη συμβολική πλακέτα.

Μεταξύ της αποστολής, μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης, του οποίου ο Πρόεδρος, Αλέξανδρος Ακριτίδης, επέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη συμβολική πλακέτα. Τους εκδρομείς συνόδευσε και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργης Μελίκης.

a3
Στην Αγιά Σοφιά
a4
Αγία Σοφία
a5
Βόσπορος
a6
Μονή Βλαχερνών
a7
Στο Πατριαρχείο
a8
Πατριαρχείο
a9
Πρίγκηπος
a91
Ο Πρόεδρος Λαογραφικού
a93
Χάλκη

Προηγούμενο άρθροΣτάλθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις
Επόμενο άρθροInternet Explorer τέλος… Spartan ο νέος φυλλομετρητής της Microsoft, όνομα Ελληνικό