Βράβευση αθλητών του Δήμου Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Αλεξάνδρειας στις 18 Οκτωβρίου

Βράβευση αθλητών του Δήμου Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Αλεξάνδρειας στις 18 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Αλεξάνδρειας στις 18 Οκτωβρίου πρόκειται να βραβεύσει αθλητές του Δήμου που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αθλητικούς αγώνες που διεξήχθησαν από τον Οκτώβριο 2014 έως τον Σεπτέμβριο 2015, καταλαμβάνοντας την 1η, 2η, και 3η θέση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42 – 59300 Αλεξάνδρεια, στις 18/10/2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, “παρακαλούμε, τους αθλητικούς συλλόγους να μας γνωρίσουν το αργότερο μέχρι 02/10/2015, ημέρα Παρασκευή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας   mosxota@alexandria.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. του Γραφείου Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Αλεξάνδρειας, τα ονοματεπώνυμα των αθλητών, τα τηλεφωνά τους, το αγώνισμα στο οποίο συμμετείχαν, τη θέση που κατέλαβαν, μαζί με την επίσημη βεβαίωση της Ομοσπονδίας για τους αθλητές, για τους τίτλους και τις διακρίσεις τους” αναφέρει ο δήμος Αλεξάνδρειας .

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αρμόδια υπάλληλο καΜοσχοτά Κρυστάλλω του Γραφείου Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Αλεξάνδρειας στο τηλέφωνο 23333 50152.

Ο Δήμαρχος

Γκυρίνης Παναγιώτης

Προηγούμενο άρθροΛΟΝΑΠ «Το Ρουμλούκι»: Αγιασμός – Έναρξη νέας σεζόν.
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ