Βέροια: Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος παραβρέθηκε στην ορκωμοσία νέων Υπαστυνόμων Β΄ στο Κέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας

Στην τελετή ορκωμοσίας νέων Υπαστυνόμων Β΄ στη Βέροια στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

δΟ κ. Θεοχαρόπουλος παρακολούθησε την τελετή και μετά το πέρας της, κατόπιν ερώτησης δημοσιογράφων δήλωσε τα εξής: Είναι μία σημαντική ημέρα για τους νέους υπαστυνόμους και τις οικογένειες τους. Ευοδώνονται οι στόχοι τους.  Εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους. Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας θέλω να τονίσω ότι η ασφάλεια είναι δικαίωμα των πολιτών, δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς και κυρίως η πολιτεία, η κυβέρνηση και όσοι υπηρετούν την ελληνική αστυνομία. Σταθερός στόχος όλων πρέπει να είναι μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και δημοκρατική αστυνομία.

orkomosia-ipastinomon-veria-(01)orkomosia-ipastinomon-veria-(04)orkomosia-ipastinomon-veria-(05)orkomosia-ipastinomon-veria-(02)

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια – Δημοτικό Αμφιθέατρο: Λυσιστράτη από τους ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ
Επόμενο άρθροΔήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου για την επέτειο της σφαγής στο Δίστομο